Printable View
Citat: U originalu postavio/la mare ...samo tako...boli samo kad prestanem...:d:cool: ....жедан си сваке ноћи? ;)
Citat: U originalu postavio/la dzoker On je nežni Patak vampir...mene je poštedeo tog ujedanja...pre neko veče zato što sam bila dobra...:pray: ...:yes:...jel vidis...umiljata zivina...;)
Citat: U originalu postavio/la dzoker On je nežni Patak vampir...mene je poštedeo tog ujedanja...pre neko veče zato što sam bila dobra...:pray: ....ти си била добра? ;);):lollol:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....жедан си сваке ноћи? ;) ...ma jok...samo o praznicima:d...a i tad casu dve, tek tolko, da se nagon ne ugasi...;)
Citat: U originalu postavio/la mare ...:yes:...jel vidis...umiljata zivina...;) ....јел' те нахранила? ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....ти си била добра? ;);):lollol: Moram i ja nekad da budem dobra...da održim ravnotežu...:lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....јел' те нахранила? ;) Nisam ga hranila već sam htela da ga pretvorim u običnog patka da bi mogao da jede gloginje....:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la mare ...ma jok...samo o praznicima:d...) ....у природи ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....јел' те нахранила? ;) ...ma jok to meda pada na hranu...patkovi su komplikovaniji...:rolleyes::)
Citat: U originalu postavio/la Mare ...ma jok...samo o praznicima:d...a i tad casu dve, tek tolko, da se nagon ne ugasi...;) Misliš srk- dva....:rolleyes::d:lollol:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....у природи ;) ...gde god je mracno i vlazno...:cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker nisam ga hranila već sam htela da ga pretvorim u običnog patka da bi mogao da jede gloginje....:lollol::lollol: ....глог спреман ;)
Citat: U originalu postavio/la mare ...gde god je mracno i vlazno...:cool: ....а мрак и влага су потребни? ;);)
Citat: U originalu postavio/la Mare ...ma jok to meda pada na hranu...patkovi su komplikovaniji...:rolleyes::) Šta bi sada ovo opet trebalo da bude neka provokacija!:ljutko:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Misliš srk- dva....:rolleyes::d:lollol: ...jok bre casu dve...ja sam kulturan patak ne srcem bre nista, pijem iz case...sta je casa dve za punokrvnu Srpkinju...;):)