Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže Опееет пљууусаааак :o To vam je došao ovaj moj od pre sat vremena kod mene je sada sunčano i toplo bez vetra....:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker To vam je došao ovaj moj od pre sat vremena kod mene je sada sunčano i toplo bez vetra....:) Вау.....знаш како лије :o
Citat: U originalu postavio/la plantaže Вау.....знаш како лије :o Pa znam...od sad da me pitaš za vremensku prognozu jer sve to dolazi od nas sa severa...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker pa znam...od sad da me pitaš za vremensku prognozu jer sve to dolazi od nas sa severa...:cao: .....искључи север ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže .....искључи север ;);) Klik!!!!:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker klik!!!!:ziveli: Можда успе и овај пут ;););)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Можда успе и овај пут ;););) Ma uvek uspe... kod nas nije dugo trajalo možda pola sata ne više...:yes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ma uvek uspe... Kod nas nije dugo trajalo možda pola sata ne više...:yes: ....успело, Звончице, успело :)
Време ли је?
Ћао, Маре, кућо стара :cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Време ли је? :nono::nono::nono:
Citat: U originalu postavio/la dzoker :nono::nono::nono: Зашто? :izgubljen:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....успело, Звончице, успело :) Jel stvarno uspelo ili me ložiš!?:)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Зашто? :izgubljen:izgubljen Sada bi trebalo da popijemo po pivo ko još jede u 17?!
Citat: U originalu postavio/la dzoker Jel stvarno uspelo ili me ložiš!?:) Успело, сииијаааа....да идем сликати дугу? :):cao: