Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker Sada bi trebalo da popijemo po pivo ko još jede u 17?! ....ко дође са посла:rolleyes:;)
:innocent0002: Citat: U originalu postavio/la plantaže Време ли је? :confused0006:...Jel to kuvani patak...:innocent0002::cao:
Gde si Mare brate prijatelju?!:cao: kako da protumačim tvoje nemo posmatranje kafane?!:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :innocent0002: :confused0006:...jel to kuvani patak...:innocent0002::cao: ....хмммм....још не ;);)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :innocent0002: :confused0006:...Jel to kuvani patak...:innocent0002::cao: To su punjene paprike...ako me oči ne varaju!;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker gde si mare brate prijatelju?!:cao: Kako da protumačim tvoje nemo posmatranje kafane?!:ziveli: ни се још пробудио ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ћао, Маре, кућо стара :cao: ....caooo...to me podseti na "Violeta kuco stara..."...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker To su punjene paprike...ako me oči ne varaju!;):) bez komentara sam...:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Gde si Mare brate prijatelju?!:cao: kako da protumačim tvoje nemo posmatranje kafane?!:ziveli: ....gledao sta ste pricali...:rolleyes:...svratio samo, za 20-ak min. opet u akciji...:)
Citat: U originalu postavio/la Mare ....caooo...to me podseti na "Violeta kuco stara..."...:cao: ....случајна боемска подударност ;);):cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 bez komentara sam...:yes::cao: ....лепо огњиште, зар не? :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la mare ....gledao sta ste pricali...:rolleyes:...svratio samo, za 20-ak min. opet u akciji...:) ....и треба, омладино :)
Citat: U originalu postavio/la Mare ....gledao sta ste pricali...:rolleyes:...svratio samo, za 20-ak min. opet u akciji...:) :cao::cao::cao:Mare...
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....случајна боемска подударност ;);):cao: ...da...Kojo je oteo od zaborava tu epsku recenicu, koju smo, nekada, neumorno rabili...eh...;):)
кад' се Маре појави, општенародно весеље ;););)