Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....кише :) ....a vinceta?;)...i pivceta?;) :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pozdrav Plantaže!:cao: Ja ipak volim lubenice kada su sveže to slatko baš i ne... ma, ni ja.....tek lakše mi napraviti slatko, nego nositi kore do kontejnera ;):rolleyes::cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ma, ni ja.....tek lakše mi napraviti slatko, nego nositi kore do kontejnera ;):rolleyes::cao: :lollol::lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ....a vinceta?;)...i pivceta?;) :ziveli: ааа...то се овде давно није точило
Citat: U originalu postavio/la dzoker :lollol::lollol::lollol::lollol: :););):cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ааа...то се овде давно није точило ..ma...da...niko neće da ponudi...crkoh od žeđi a svi se stisli...a ja ne volim baš da pijem sama...:ziveli:
....и......наравно, пиво :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ..ma...da...niko neće da ponudi...crkoh od žeđi a svi se stisli...a ja ne volim baš da pijem sama...:ziveli: ....ма, да....циркаћемо заједно :ziveli:;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....и......наравно, пиво :ziveli: Vaaauuu...Plantaže!..... ovo je bio pun pugodak!...Hvala ti i :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ..ma...da...niko neće da ponudi...crkoh od žeđi a svi se stisli...a ja ne volim baš da pijem sama...:ziveli: evo pridruzicu ti se...moze crno vino....ladno:ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Vaaauuu...Plantaže!..... ovo je bio pun pugodak!...Hvala ti i :ziveli: видиш, циркарош&цикарош :ziveli:;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....ма, да....циркаћемо заједно :ziveli:;) Pa normalno...a neki su hteli da menjaju ime kafani čak i da je zatvore...ali Džoker nije dala:nono:...to nikako!:cool:
Citat: U originalu postavio/la pesma evo pridruzicu ti se...moze crno vino....ladno:ziveli::cao: и угођај ;);):ziveli:
Citat: U originalu postavio/la pesma evo pridruzicu ti se...moze crno vino....ladno:ziveli::cao: Gde si ti pesmo? jel' pada kiša u NS?:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa normalno...a neki su hteli da menjaju ime kafani čak i da je zatvore...ali Džoker nije dala:nono:...to nikako!:cool: Џокер, власник Кафане....дефинитивно....сачувала Заклете ;):ziveli::cao: