Po 'srpski' ili kako god...sto jest' jest':d
Printable View
... ne, ne, ovog puta te nije vanzemaljac pratio satelitom:ljutko:, to te googel snimio dok si stolcirao po Adi ...:d
Ocekivala sam da budes nesto malcice zahvalan da sam ti poklonila ovako lep bezpernat body a ti za uzvrat pricas opet u zagonetkama da te nemam razumeti:ljutko:
:confused0083: ... hmmm .... verovatno rec o modi i dok si se bavio "keramikom" virio ti guzin fax iz caksira a danas kao "suptilno-boemski tapacirac" nosis caksire preko pupka:d :p
Plantaze nema, dosadno joj da se druzi sa zenskama;), Pesmi fali kreativna tema:d Bratislav svira, mozda komponuje nesto posebno lepo za kafanicu:cool:;) ... Dejan broji bandere u ulici:d a Patak hmm ... on se boji da dodje kad je vanzemaljac u mrezi :d
... e pa kad nema nikog, onda nema ni mene ... :happy0059: laku noc, drustvenom drustvu i evo da napravim malo galame da vas razdrmam:d
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs&feature=related[/media]
:cao::)
...zakasnio sam samo 15 minuta...:izgubljen:(:( ... bas mi je zao...a nista i ne komponujem...doduse,spremam se da odsviram neku lepu muziku....e sad,kako ce zvucati u mojoj verziji...to je vec drugo pitanje...al bice lepo:yes: ...pa koliko god neskromno zvucalo... slusace se malo swing u kafanici i bi-bap
Dobar dan...:cao:
Zdravo Plantaze ...vidim da si tu...:):cao::cao::cao: