По специјалној поруџбини :) добро јутро:cao:
Printable View
ах, да....чинија је сувенир из ових крајева, Коштунићи....молим вратити је са неким пачијим специјалитетом....а специјалитета је много, треба ли их набрајати? Поћи ћу, а ЈО ће наставити ;) Пачији врат, пачији чварци, перје, џигерица, па још пуно тога вреднијег од кокошијег.....:):cao:;)
На ТВ сам гледао неку ББЦ-јеву емисију о храни. По њима, једна од бољих ствари за смањивање масних наслага је да пијемо млеко, јогурт и једемо остале млечне производе уз сваки оброк.
Доказали су да кад уз оброк уносиш млечне производе, калцијум из њих везује масноће из хране и из организма се избацује неколико пута више масноћа него кад једеш без јогурта, мелека, сира....
Ja uvek dodjem kao neko antiprorivan...hocu ereci da ti naucnici nemaju pojma:)
kad bi bilo tako..nikad ne bih imala ni grama sala,a o holesterolu da ne pricam...ja jednostavno ne umem da jedem ako ne zalivam mlekom ili jogurtom,a tako sam naucila i sinove,mene moja mati i sve u krug...:cao:
Нису рекли да се избацује сва маст. Ако се добро сећам бројки, особа чија су г****ца испитивали када је јела без млека, избацивала је 0,5 грама масти. Када је јела са млеком, избацивала је око 2 грама масти.
А уствари је све ствар математике и физике. Ако унесеш више калорија него што потрошиш, тај вишак ће се вероватно негде наталожити као резерва "за зиму".
Један од лепших начина за сагоревање вишка енергије је да децу пошаљеш у школу, мужа узмеш под руку и љубите се сат времена. Сат времена љубљења сагори преко 1500 калорија! http://www.youtube.com/user/psychetr.../2/STNYycvhotY
Evo rucka: kisela riba(heringer)i bareni krompirici ... to je dietno jelo;)