Маре :nono::nono::nono:
Printable View
Ovog puta nisi kriva...sala je bila tesko razumljiva jer je igra reci u pitanju...a ti i igra reci, na srpskom...:rolleyes:...
Evo objasnjnja da ne razumete pogresno...Plantaze je rekla da puni patku sa... pa je nabrojala razne lepe djakonije...a ja sam pitao "jel to obecavas" misleci da li obecava da ce mi(posto sam ja patak) napuniti stomak(nahraniti me) sa svim tim...:)
pizza cu fructe de mare
...kakav je ukus? mare....:)
...nego kad rece morski plodovi, setih se da je JO pila merlo`uz skoljke...:izgubljen...pa zar ne ide bolje neko suvo belo vino uz morske plodove...merlo, uglavnom(ogradjujem se, mozda ne svi) istice, upravo, pogresnu notu kod skoljki...nije da se pravim pametan, nego ja ne mogu crveno uz morske specijalitete, pa me interesuje vase iskustvo...:)
Vina se biraju ne samo po vrsti mesa, ribe ... nego, uglavnom sos igra veliku ulogu! Uz belo meso, naprimer, piletinu, nemora se uvek piti belo vino kako neko misli. Kada je pile u nekom sosu od mirodjije ili slicno onda da! ali kad je peceno, onda vise volim crno vino! Ili uz zivinski paprikas, nebi pila belo vino! tako i sa ribom! Sve je pitanje ukusa!
:)
Slazem se, i ja sam protiv robovanja pravilima i volim da experimentisem ali meni ne ide crno vinu uz plodove mora...s druge strane nisam nikad jeo iste u tom sosu...ovde su konbinacije, uglavnom varijacije na temu...persun...beli luk...maslinovo ulje...limun...belo vino...pa je logicno da i ide belo...:)
Oho,dobila sam zvezdicu!Pivo za celu kafanu! :party0016::party0016::party0016::party0016:
Moj ukus, uz sve kuvano ili dinstovano pijem belo vino. Sve sta je sa zara, iz tepsije ili rerne, odgovara mi belo i crno ali crno ima uvek prednost! U danasnjoj, modernoj kuhinji se vise neocenjuje tako kao nekada: Riba = belo vino, divljac = crno vino , belo meso= belo vino, crveno meso = crno vino bla, bla... Sosevi su isto jako vazni pri izboru vina! Googlaj malo pa ces mozda naci vise infos.:)
Џокер, мушка послуга....
[QUOTE=dzoker;61215]Da, na tebe sam mislila![/QUOTE
Zasto:izgubljen
Послужите се, домаћи и гости........:cao:
...баш хтедох побећи...најавише се мајстори....
где си, Џокер?....ово двоје крстаре....:)
Birajte! :cao:Atačment 4127
Hvala na popodnevnoj kapljici...odoh...pozdravljam vas, moje dame...:cao:
[QUOTE=nedy1067;61269]Pa šta ti misliš da mi svi to čitamo!:citanje::happy0194: Pročitam možda zadnju stranu da donekle budem u toku i kao što već možeš ta primetiš niko se ovde ne pridržava teme već krene kao tema pa gde završi...Opušteno:cool:Evo ti jedno pivo:ziveli:
Pozdravljam vas do sutra :cao:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=IwoH-EJ7IJI[/media]