... :d
:cao:
Printable View
Добро јутро, уз кафицу, млеко и зрневље ;):cao:
Pozdravcic:cao:
Evo malo za Pesmu, mozda ce navratiti ... vec odavno je nema:izgubljen ... ali ovo sigurno voli:)
... a ni debelom Patku ovo ne bi skodilo:d:yes:
:cao:
добро јутро, добро јутро, уз кромпирушу;):ziveli::cao:
... mmm i rozmarin:) obozavam ga, imam ga i ja u kuhinji na prozoru a leti svudan, na balkonu u saksijama i u basti zasadjenog ... i vencici od rozmarina na vratima ...
Dosla si, jesi li opet uzivala po nekim banjama i kozmetickim salonima?;):)
...sada se ja pozdravljam:cao::avion
цмокић уз пуслице, другари :cao:
па, матори моји ;), уз Бахусове и сузице срећице срећан нам дан заљубљених:ziveli:
ХВАЛА; ХВАЛА! СРЕЋАН НАМ СВИМА! :ziveli:
... i ko Crvenkapa sa cvecem, vinom i kolacem, dosla u goste ... odo opet ;) pa-paaa:cao:
:lollol: ... tako se zovu u Srbiji? ...simpaticno!:)
Znaci, poznat je i kod vas?...to nisam znala.
Ovde se taj kolac zove Gugelhupf ;) i ja ga obozavam, od lesnika i sa visnjama(ili tresnjama?):confused0006:nikada necu zapamtiti koja je kisela a koja slatka ... uglavnom, mislim na kisele iz tegle:)
...hmmm...pa ne bas tako zovu se kuglofi ali u krugu moje familije taj kolac zovu kuglov :rolleyes:...to mu dodje neki provincijski sleng sa snaznim uticajem prekodrinskih jezickih izvedbi...;)...pa sam ja svojerucno, ulepsao pisanu verziju dodavsi "w" umesto "v" da izgleda vise svapski...mislim kao volkswagen...:d
...kako god bilo, mnogo volim taj kolac, cesto ga kupim i ovde po marketima i kao svi ga vole kod mene, ali nekako na kraju ja pojedem bar 2/3...:o....
:lollol:uvek me nasmejes!
...nego Patak, ne kupuj po marketima te industriske pune prehranbenih aditiva sa umami-ukusom. Taj kolac nije tesko ispeci sam, jednostavan i brz recept - za cas posla umesan;) ... i onda kad kolac u rerni zamirise, onda ti tek nece biti krivo da si malo zasukao rukave.:)
... pozdravcic, odo ja na veceru:cao:
Ok Patak, samo za uzvrat ces mi morati pokazati koju slicicu od kuglowe koji ti je mama ili zena napravila, tek toliko da znam da se nisam uzalud trudila pisajuci recept!;):)
Мојим другарима, за добро јутро :ziveli:
Nije me bilo duuugoooo pa da vam mahnem.:cao:
Ova kafana ima da bankrotira nešto je slabo posećena.:confused0083:
...a vi ostali :cao: ...gde ste bre:izgubljen...odustali od druzenja, cini mi se...:rolleyes:...
Па када се огласила Звончица, онда ево и дах Дрине. Скобаљ, из планинских вода изузетно цењен. Пријатно, другари :ziveli:
...и мало рођенданских, планинских колача ;):ziveli::cao:
Добро јутро, другари :):ziveli::cao:
Опет вас нема?....а мирис кромпира из земљане посуде? ;):cao:
Баш нећете да свратите? А сир, кобаја и за оне који посте зелена салата?