Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže Кажем ти ја, Џокер....мирис крстарења у Кафани :ziveli: Hoće to od ‚‚izduvnih‚‚ gasova u kafani,čovek počne svašta da priča!:lollol:
Citat: U originalu postavio/la Mare ...od Red Bula, mozda...on "ti daje krila"...a od toga se ne leti...a ni zimi...:happy0194::happy0194::happy0194: :lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la Mare ...nego kako zivci (zivac)..? :) Već sam napisala da se ne ponavljam-bolje!:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker plantaže da tebe nisam upoznala umrla bih a ne bih znala da postoji ovoliko vrsta piva! Ajd' u zdravlje:ziveli: ...пивце и за жуту керу
Citat: U originalu postavio/la dzoker :lollol::lollol::lollol: ...nego nesto se mnogo kliberimo...da nije neko uneo "nesto" u kafanu...:rolleyes::cool::d
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...и чоколаду, а за цигару...мораће да се снађе...толико од плантажице.... /немој сад' оне смајлиће, упуцаћу те/ A sada najnoviji film Plantaže u borbi protiv Dzokera:anim_08::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Već sam napisala da se ne ponavljam-bolje!:) ...dokazano je da vitamin B blagotvorno deluje na nervne celije...a njega dosta ima u..?:)
Citat: U originalu postavio/la mare ...nego nesto se mnogo kliberimo...da nije neko uneo "nesto" u kafanu...:rolleyes::cool::d Вас двоје сте дуже у Кафани. Ко је долазио? :)
Citat: U originalu postavio/la Mare ...nego nesto se mnogo kliberimo...da nije neko uneo "nesto" u kafanu...:rolleyes::cool::d Ja sam večeras retko dobre volje! Tako da se nadam da mi niko neće zameriti na mojim budalaštinama!:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...пивце и за жуту керу Da znaš da nikad nisam probala da mu dam da pije pivo-moraću da probam!:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la mare ...dokazano je da vitamin b blagotvorno deluje na nervne celije...a njega dosta ima u..?:) .....јабуци :):)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Вас двоје сте дуже у Кафани. Ко је долазио? :) ...ne znam...meni su uvek bili sumnjivi ovi umetnici...da nije neki svracao...:izgubljen:rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže .....јабуци :):) ...ne, probajte ponovo...
Citat: U originalu postavio/la dzoker Da znaš da nikad nisam probala da mu dam da pije pivo-moraću da probam!:ziveli: безалкохолно искључиво :ziveli: http://gizmodo.com/gadgets/home-ente...-aa-230729.php
Citat: U originalu postavio/la Mare ...ne, probajte ponovo... може помоћ дегустатора :happy0194: