...izgleda da vas je...:d....hmm...:rolleyes:...izvinjavam se...;)...da nas je, pregazilo...:(:ziveli:
29-09-2009, 23:01
pesma
:cao::cao::cao:Mare...nesto si uranio...:d
29-09-2009, 23:03
pesma
Citat:
U originalu postavio/la Mare
...izgleda da vas je...:d....hmm...:rolleyes:...izvinjavam se...;)...da nas je, pregazilo...:(:ziveli:
....ipak zajednicka imenica...:yes:
29-09-2009, 23:03
Mare
Citat:
U originalu postavio/la pesma
:cao::cao::cao:Mare...nesto si uranio...:d
...namirisao sam neku mladu krv u kafani, pa ustao ranije...:cool::d:cool:
29-09-2009, 23:05
Mare
Citat:
....ipak zajednicka imenica...:yes:
...pre bih rekao zamenica...al ajd sad da ne ispadne da zakeram nesto...:d;):)
29-09-2009, 23:05
pesma
Citat:
...namirisao sam neku mladu krv u kafani, pa ustao ranije...:cool::d:cool:
...uh,uh,...covece....:)...zar pre ponoci ?:)
29-09-2009, 23:06
pesma
Citat:
...pre bih rekao zamenica...al ajd sad da ne ispadne da zakeram nesto...:d;):)
...pa to je samo da ti pruzim inspiraciju:p
29-09-2009, 23:09
Mare
Citat:
...uh,uh,...covece....:)...zar pre ponoci ?:)
...posle ponoci tesko da se "navata" sveza krv...:rolleyes:...vec imam problema sa zelucem, a kod doktora ne idem tesko mi da mu objasnim kad me pita za nacin ishrane...:d...jos ce da mi zabrani presnu hranu...:rolleyes::o
29-09-2009, 23:10
pesma
Citat:
...posle ponoci tesko da se "navata" sveza krv...:rolleyes:...vec imam problema sa zelucem, a kod doktora ne idem tesko mi da mu objasnim kad me pita za nacin ishrane...:d...jos ce da mi zabrani presnu hranu...:rolleyes::o
...a, od sveze krvi moze zestoko da pozli...;)
29-09-2009, 23:13
Mare
Citat:
...pa to je samo da ti pruzim inspiraciju:p
...pa ajd onda kad je tako, da te pitam...gore u "lokaciji", ovako kako je napisano, znaci da je lokacija - Novi (Herceg, recimo) a vreme - sad...ili je ipak ui pitanju Novi Sad...:);)
29-09-2009, 23:16
Mare
Citat:
...a, od sveze krvi moze zestoko da pozli...;)
...smatras...hmm....moracu onda da razmislim o tome...:confused0006:...i posle dugog razmisljanja, resio sam da je vredno rizika...:d...pa nek ide zivot...;)
29-09-2009, 23:17
pesma
Citat:
...pa ajd onda kad je tako, da te pitam...gore u "lokaciji", ovako kako je napisano, znaci da je lokacija - Novi (Herceg, recimo) a vreme - sad...ili je ipak ui pitanju Novi Sad...:);)
ili mi se toliko spava...ili te bas ne razumem...no ipak je NOVI SAD
29-09-2009, 23:19
pesma
Citat:
...smatras...hmm....moracu onda da razmislim o tome...:confused0006:...i posle dugog razmisljanja, resio sam da je vredno rizika...:d...pa nek ide zivot...;)
..doduse,dugo si razmisljao...cestitam na izboru:)
29-09-2009, 23:20
Mare
Citat:
ili mi se toliko spava...ili te bas ne razumem...no ipak je NOVI SAD
...ma salim se ja...:)...to je bilo na racun malog slova s(ad)...;)...kad mi vec namerno dajes "zicere" da zakeram...:rolleyes:...
...ajd pa laku noc ti zelim, lepo spavaj i ne obaziri se na komplikovana zakerala...:cao:
29-09-2009, 23:25
pesma
Citat:
...ma salim se ja...:)...to je bilo na racun malog slova s(ad)...;)...kad mi vec namerno dajes "zicere" da zakeram...:rolleyes:...
...ajd pa laku noc ti zelim, lepo spavaj i ne obaziri se na komplikovana zakerala...:cao:
...:lollol::lollol::lollol:..nisam ni primetila tako krupnu pravopisnu gresku...ispravicu...hvala...i tebi laku noc...mirno spavaj zaboravi mladu krv veceras...:cao: