Printable View
Citat: U originalu postavio/la pesma ,,,ne idi..tu sam ja (na radnom mestu)....:d:cao: Prolazila nedavno busom kroz Novi Sad ... mozda i pored tvog butika?:eek:;) :)
Citat: U originalu postavio/la JO ... a sta imam od tebekad nisi pricljiva:d;) :ziveli: ...ma jesam samo malo moram ispostovati radno mesto sto me 'lebom 'rani:)
Citat: U originalu postavio/la pesma ...bicu aktivna do 665...a onda....hm bas sve mora raditi sto mu kazemo...?:d Pa ... hmm:confused0006: ... rekla bih DA!!!:d
Citat: U originalu postavio/la JO Prolazila nedavno busom kroz Novi Sad ... mozda i pored tvog butika?:eek:;) :) ...mozda...mogle smo i kafu popiti...onako na tenane lalinski:yes:
Citat: U originalu postavio/la JO Pa ... hmm:confused0006: ... rekla bih DA!!!:d da pogadjam koga bi volela videti da otvara tu stranu...?:d
Citat: U originalu postavio/la pesma ...mozda...mogle smo i kafu popiti...onako na tenane lalinski:yes: :happy0194: ... pa pobegao bi mi autobus :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Лепо. Немој само у играоницу, сврати и у причаоницу ;):):cao: Evo me, svratio sam i u pričaonicu. Da ne budem praznih ruku ja doneo i neki slatkiš ;) Atačment 7809
Citat: U originalu postavio/la pesma da pogadjam koga bi volela videti da otvara tu stranu...?:d ... auuu sto bih volila da se tamo odtocilja !!!:happy0194::d
Citat: U originalu postavio/la JO :happy0194: ... pa pobegao bi mi autobus :ziveli: ...dosao bi drugi...znas da za autobusima i muskarcima ne treba trcati:yes::d
Citat: U originalu postavio/la Tatica Evo me, svratio sam i u pričaonicu. Da ne budem praznih ruku ja doneo i neki slatkiš ;) Atačment 7809 Njam njam ... dobrodosao... volim kad se ne dolazi praznih ruku!:ziveli: :)
Citat: U originalu postavio/la pesma ...dosao bi drugi...znas da za autobusima i muskarcima ne treba trcati:yes::d ... ma ja bih stopom ... mislim da imam jos malo sanse da neki auto stane!:d
Citat: U originalu postavio/la JO ... auuu sto bih volila da se tamo odtocilja !!!:happy0194::d :yes::yes::d
Citat: U originalu postavio/la JO ... ma ja bih stopom ... mislim da imam jos malo sanse da neki auto stane!:d ...svakako...:yes: sad moram da radim puno te pozdravljam:cao::cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma da pogadjam koga bi volela videti da otvara tu stranu...?:d Da pospemo malo vode pred vrata ... bice mraza narednih noci pa ko zna ... :d ... mozda ce se neko otociljati ... :d
Citat: U originalu postavio/la pesma ...svakako...:yes: sad moram da radim puno te pozdravljam:cao::cao::cao: Moram i ja da budem malo vredna ... :eek: koliko sam se duuugoooo zadrzala ...:o :cao: