Ajde da pogodim:confused0083:
... rodjendan tvog pokojnog supruga:) Dirljivo sta si napisala:yes:
.
Printable View
... pa uskoro jos jedna tortica za jednog tvog velikog, misicavog, snazanog, kamenitog, sumovitog ... kad oblacanog onda glasanog, kad suncanog onda toploooog, prijatelja Kopaonika:)
Setila sam se da si rekla da je vaga;) ... pa srecno mu zelim onda i ja ... i naravno, i svim drugim vagama :) :ziveli:
Jeste li culi sta se ovde kod mene u blizini desava:eek:? Nocas su 24 stara, zdrava, prelepa, stabla posekli. Sada ostaju "samo" jos 276 za poseci ...:( i sve to za jednu nepotrebnu podzemnu zeljeznicu:besan:. Policija je bila brutalna, cak ni na decu nisu obracali paznju ... :(:o:besan:
... ovaj vas gost mora sada da napusti Srbiju i kafanicu(istekla mu viza;)) ... nadam se da su svi racuni placeni i da se moze opet nadatii vasem gostoprimstvu ... Obecavam, bice u buduce dobar i nece vise nikome u avliji prkositi ;):)
Lep vikend zelim svima!:cao:
CMOK:)
Аууу, каква гужва ноћас у Кафаници. Па, хајд' онда уживајте јутрос у кафици :):cao:
добро јутро!
Dobro jutro...:cao:
Sinoc je u S.Karlovcima poceo 80-ti grozdjenbal...
Predivna manifestacija ...ko moze nek izvili doci...nazalost ja necu ici....silne neke nepredvidjene obaveze...Plantaze skokni do Karlovaca :)
Препознајем, на горњој фоткици, вина Славе Дошена, бермет му је непревазиђен. И никада ми неће бити јасно зашто нема штанда Пољопривредног факултета, одсека воћарство-виноградарство, који има своје огледно добро баш у Карловцима. По мени, то су најбоља вина из Карловаца. Остало, укуси су различити. "Лежи ми", сем Лизе и Силе, производа Института, и Рошин ризлинг, Дулкина жупљанка, а ризлинг Славка Киша је за нас Барањце.:ziveli:
Мислим да у Новом Саду, само Јасмина Оташевић, Дулкина ћерка, има винотеку, негде код Житног трга.
http://www.karlovackilist.co.rs/aktu...a-program.html
добро јутро, добро јутро:party0011::party0011:
Мириши божански - кељ са овчетином из земљаног лонца, сељачки колач, љутике са терасе, јабуке :ziveli::cao: