Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže ха....погрешно?.....шта је погрешна мера? ;) To bi trebalo da se obratiš vagama za objašnjenje meni mere ne idu od ruke već odokativna metoda...:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Šta zvoni?:izgubljen Nisu me obavestili da divljač ima zvonce?:besan: ....није питомо све што ти се чини....нпр. жута кера.....а, богами, ни Џокер баш није био питом.....више дивљак :cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Šta zvoni?:izgubljen Nisu me obavestili da divljač ima zvonce?:besan: Ma ja zvonim...:innocent0002::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker to bi trebalo da se obratiš vagama za objašnjenje meni mere ne idu od ruke već odokativna metoda...:lollol::lollol: Ја примењујем херц методу....а одокативна, за ваге је непотребна ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....није питомо све што ти се чини....нпр. жута кера.....а, богами, ни Џокер баш није био питом.....више дивљак :cool: Divljak sam tim se dičim,to ne može biti svak'!:lollol: Ali divljač...:nono:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 ma ja zvonim...:innocent0002::cao: ...чешће и гласније ;)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ma ja zvonim...:innocent0002::cao: ...medo jer može malo opširnije...:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker divljak sam tim se dičim,to ne može biti svak'!:lollol: Ali divljač...:nono: што?....заштићена врста ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ја примењујем херц методу....а одокативна, за ваге је непотребна ;) Šta nepotrebna?! Oni prvo primenjuju tu metodu pa onda stavljaju na tasove! E kako ništa ne znaš... a ja mislila starija -iskusnija!;):)
Citat: U originalu postavio/la plantaže што?....заштићена врста ;) Prezaštićena!:cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Šta nepotrebna?! Oni prvo primenjuju tu metodu pa onda stavljaju na tasove! E kako ništa ne znaš... a ja mislila starija -iskusnija!;):) ....замена теза.....они примењују, увек их привлачи лепо....али када чујеш да је мушкарац вага, непотребна је слика :p
Citat: U originalu postavio/la dzoker ...medo jer može malo poširnije...:) Pa da izdam tajnu:yes:...i drugaricu:yes:...i druga:yes:...to :nono:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ali divljač...:nono: а за ручак?
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pa da izdam tajnu:yes:...i drugaricu:yes:...i druga:yes:...to :nono:...:cao: Ааааа....у том грму......:ljutko:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....замена теза.....они примењују, увек их привлачи лепо....али када чујеш да је мушкарац вага, непотребна је слика :p A šta se oni to razlikuju od drugih muškaraca?:izgubljen