Printable View
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Kakva tisina....:yes: :cao: ...ugrejalo sunce..porasla temperatura...ili su izasli ili se spremaju za to...:cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma ...ugrejalo sunce..porasla temperatura...ili su izasli ili se spremaju za to...:cao: Pametno...:yes::cao:
Dobro ti jutro...dan.. PLantaze:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pametno...:yes::cao: ...pametno da..,a ti medo cuvaj kafanu...kakav ces promet imati ako svi odu..?:o
Citat: U originalu postavio/la pesma ...pametno da..,a ti medo cuvaj kafanu...kakav ces promet imati ako svi odu..?:o Pazi stvarno:rolleyes:...mozda ...dovedem cigane:yes:...ili tamburase.:yes:..i novo osoblje:yes:...;):cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pazi stvarno:rolleyes:...mozda ...dovedem cigane:yes:...ili tamburase.:yes:..i novo osoblje:yes:...;):cao: ...tamburasi stizu...(neznam kaciti muziku)...:cao:
...Evo malo osoblja na ispomoc...dok se ne snadjes:yes:
Citat: U originalu postavio/la pesma ...tamburasi stizu...(neznam kaciti muziku)...:cao: Hvala Pesma...cini mi se...da ce biti parica:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Hvala Pesma...cini mi se...da ce biti parica:yes::cao: ...zavisi iskljucivo od nas dvoje koliko smo spremni napraviti ceh...svi su nas napustili:(
Citat: U originalu postavio/la pesma ...zavisi iskljucivo od nas dvoje koliko smo spremni napraviti ceh...svi su nas napustili:( Vratice se oni:yes:...ne mogu stalno da piju:rolleyes:;):cao:
: Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Vratice se oni:yes:...ne mogu stalno da piju:rolleyes:;):cao: :confused0083:..moramo nesto menjati...mozda gazdu...? ...puc pa sve iz korena:yes::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la pesma : :confused0083:..moramo nesto menjati...mozda gazdu...? ...puc pa sve iz korena:yes::happy0194: :):):)...a sa novim gazdom...svi pogube posao:yes:...uh..sto resismo problem:yes::):cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :):):)...a sa novim gazdom...svi pogube posao:yes:...uh..sto resismo problem:yes::):cao: ..pa naravno... i u to ime:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la pesma ..pa naravno... i u to ime:ziveli: Hvala...i :cao: ziveli:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Hvala...i :cao: ziveli:ziveli: ...i ja te moram ostaviti...smisljaj nove planove...:cao::cao::cao: