Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ааааа....у том грму......:ljutko: Opet ljutko...pa bio sam dobar...:innocent0002:
Citat: U originalu postavio/la dzoker A šta se oni to razlikuju od drugih muškaraca?:izgubljen то би и ти требало да знаш :cool:
Citat: U originalu postavio/la plantaže то би и ти требало да знаш :cool: Doduše ima razlike.... koja nekada zna da bude i mana...;):)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 opet ljutko...pa bio sam dobar...:innocent0002: аха...ево крушке
Citat: U originalu postavio/la dzoker Doduše ima razlike.... koja nekada zna da bude i mana...;):) слатка мана :rolleyes:;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže аха...ево крушке To...kruuuusske...hvala...njam...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 To...kruuuusske...hvala...njam...:cao: Pazi medo da se ne ugojiš...:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 To...kruuuusske...hvala...njam...:cao: Џокер ће да да раднице....плантаже....воће преко кога се точи :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pazi medo da se ne ugojiš...:lollol::lollol: Nije nama vagama sudjeno da se ugojimo...;)...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Nije nama vagama sudjeno da se ugojimo...;)...:cao: Ааааа....Маре и ти....и ви сте ваге?:rolleyes::rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Nije nama vagama sudjeno da se ugojimo...;)...:cao: Pa znam, ali ipak pripazi malo...vi i kada se ugojite poričete...:lollol:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Џокер ће да да раднице....плантаже....воће преко кога се точи :ziveli: Zvoncica ce da to pobere...kad je oterala izbeglice...mislim...one vrednice...:cao:
Здраво, Џони.....још увек овако?
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Zvoncica ce da to pobere...kad je oterala izbeglice...mislim...one vrednice...:cao: Daće ih sultan na pozajmicu ništa se ne brini!:cool: Ja sam se već dogovorila sa njim!:yes:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 zvoncica ce da to pobere...kad je oterala izbeglice...mislim...one vrednice...:cao: и ја ћу ти помоћи....кад' већ меда воли виљамовку :)