Printable View
Citat: U originalu postavio/la pesma Takav je taj patak....:yes::yes::yes: ....флегма вага....најтраженија у Србији /уживо/ :rolleyes:;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Шта чинити када уловиш вампира? :rolleyes:;) Pa ništa posebno brzo umakne...izveštio se;):rolleyes::yes::)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa ništa posebno brzo umakne...izveštio se;):rolleyes::yes::) Ne stigne covek ni glogov kolac da uzme...:yes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....флегма вага....најтраженија у Србији /уживо/ :rolleyes:;) Uuuu...ima da se uobrazi kada vidi ovo...:rolleyes::p
Citat: U originalu postavio/la dzoker Uuuu...ima da se uobrazi kada vidi ovo...:rolleyes::p ....ili dase naljuti kad vidi moj post....:d
Citat: U originalu postavio/la pesma ....ili dase naljuti kad vidi moj post....:d ma jok...patak je :cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ma jok...patak je :cool: ....ma da..svakako;)
Citat: U originalu postavio/la pesma ....ma da..svakako;) samo nemoj mnogo da ga provociraš znaš kako patke znaju da se nakostreše:rolleyes::p
Plantaže,medo gde ste?:izgubljen
расположени за сладолед?
Citat: U originalu postavio/la dzoker Plantaže,medo gde ste?:izgubljen ође сам ;);):cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker samo nemoj mnogo da ga provociraš znaš kako patke znaju da se nakostreše:rolleyes::p .....ma...ne...patkovi su :cool:
Citat: U originalu postavio/la plantaže расположени за сладолед? Uh Plantaže ti si bogami rešila da me nagojiš ali nek' ide život ja ću ono sa bananom:yes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže расположени за сладолед? normalno...:yes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Uh Plantaže ti si bogami rešila da me nagojiš ali nek' ide život ja ću ono sa bananom:yes: Немој слаткише, ево мотивације са Belgrade Beer Fest ;)