ma nisam ga video od tad, al je stvarno bio pun para pa što da ne iskoristim prilike pa da nešto malo popijem...:ziveli:
Printable View
ma nisam ga video od tad, al je stvarno bio pun para pa što da ne iskoristim prilike pa da nešto malo popijem...:ziveli:
Svidja mi se kako razmisljas,pa jednom se zivi,al se zato pije dupli jelenko!!!
Pa mogli smo, kako se zove forum "srbija uživo" da se nađemo jednom u BG zajedno sa gazdom pa da popričamo o jelenu i ostalim problemima :yes: :ziveli:
ja sam uvek za...ne znam samo da li ce gazda da iskulira ovu pijanku...jedino,ako nema neki sastanak...Moj vecerasnji sastanak je bio katastrofa,tako da mi preostaje da stucem ovo pivo i skocim padobranom...sala,mala....i bacim se u krevet...
ma nači če on vremena...a ja još malo sredim moj radio pa još jednu čašu i patos...
a sta se nalazi na tim radio talasima?
Ima svega i svačega.Postavio sam server na svom kompu i tako.stisni link u mom potpisu pa cepaj muziku...
imam oko 6500 mp3.
ma ,ti si car!!! Kad budes dosao,idemo u kafance da se iznapijamo najstrasnije!!!!! Pa nek vozi taxi ko hoce! ...makar bio i taxista...ziveo ti meni batice!!!!:ziveli:
e tako imamo da popijemo ,imamo muziku ali nema konobarica...:eek:
ps
da me ne čuje žena,onda če i ona sa nama
ne rece mi,kakva bi to nasa konobarica u ovoj kafani trebalo da bude????
pa prvo da služi piče,pa zato postoji kafana.A to kako mora da izgleda to prepuštam vama (ja več imam svoju)
to,da sluzi pice,joj je za sada najveca vrlina,da ne kazem - u opisu posla! Smaranje je ici stalno do frizidera,tako da nam je potrebna gotivna osoba koja ce da donosi pice,a pritom nema stipkanja-mi smo ugledna kafana..!!!!:ziveli:
E to sam zaboravio da kažem, konobarica ne sme da bude debela!! (dok stigne do stola pivo je mlako):d
a,pa to ne smemo dozvoliti,znaci gotivna jer donosi pice i mrsava jer ce pre da stigne...........pa,od neceg mora da se pocne..........:ziveli:
dolazim ja mislim krajem meseca u obrenovac,pa onda odmah za bg.Ima da se nađemo pa da odaberemo konobaricu za ovu kafanu ovde.
dogovoreno,braticu ovde fali cvrsta ruka,nema druge..!!!!!!!!!!!!!!!!! Dogovor je pao!!! Valjda ce i gazda malo da ucestvuje?
Naravno da ću naći vremena! :cao: :ziveli:
Nego gde više vole pivo, u Sloveniji ili Srbiji? :izgubljen
Pa koliko sam dosad primetio u srbiji nekako više volite vino,a ovde više ide pivo ali neki ne štede ni ostala piča.
Pivo i vino je ovde nekako najeftinije ali su žestoka piča mnogo skupa,pre neki dan sam gledao u prodavnici votku trojku za 14€ a pivo je oko 1€.
ma,pivo je moja najveca ljubav!!!!!!!!!!!
Sta bi sa ovom kafanom jel nadjoste konobaricu? Jel moze nesto hladno da se dobije?
:cao: Dobro vece svima! Uh, najzad pronadjoh kafance! A juce sam se sigurno izblamirala na temi o Gazdi gde sam ga pitala da li postoji neka kafana na Forumu? Nije mi odgovorio, a ja, lepo idi, idi, i pronadjoh VAS!!:yes: :yes: :yes:
E, sad ovako "da se upisem" : ko sta pije, placam ovu turu celoj kafani. Meni cu smuckati jedan Blady Meri, jer vidim da oskudevate sa personalom.
Moj je predlog da za sada pijemo za sankom i na smenu svako dezura kao barmen, menjacemo se na po pola sata ili sat. I ujedno, da se izdogovaramo o propozicijam konkursa za stalnu konobaricu (moze dve), a kada bi se ja pitala, vise volim konobare. Ziveeeeeeli.Poz. LilyL:ziveli: :ziveli: :ziveli:
Данас су завршени дани пива у Зрењанину. Да ли је неко био? Ја нисам! :(
Kako se oni grupisu..c c c
A mi sto ne pijemo?!
Da stamo parkom?:d
hahaha
Pa da..
Bolje biti pijan nego star..:d
e pa dodje vreme da se prekrstimo po jedu:ziveli:
a muzika - sergej- kad bi htjela ti
bice svasta:ziveli:
Jedva nadjoh kafanu da utopim tugu zbog odbojke, a ono nigde nikog...:pint: solo cirka
написано на зиду кафане:
Боље умрети од литре, него од капи
Pozdrav svima...
poshto sam prvi put u ovoj VR. kafani...moram da pozvonim u zvono i da "vikam"turu za sve...
sve u svemu,pohvale za naziv a i sve goste ove visoko rangirane i na internetu poznate kafane...
pozdav svima i ajd u zdravlje...:ziveli:
Pozz svima!:cao:
Da i ja malo zavirim u to cuveno kafance! Novajlije placaju turu, jel? O.K.
Atačment 1985
Evo ima tu razno, pa posluzite se.
Ako je neko za nesto drugo (absinth, martini, pivo, neki koktelcic, mint lemonade, sunshine, toplu cokoladu, kafu...), odmah dodje!
Ja cu jedan espreso martini,da se razbudim.
Atačment 1986
Podne je, a valja raditi do pet, pa da spojim lepo i korisno!
Do sledeceg "vidjenja":ziveli:
У првом плану је новобечејски "Крокан", Бисерно острво. Може!:ziveli:
Godinu dana niko da svrati. Krokan dobro "odležao"
Мислим да ће Скитуљко између бициклирања и Крокана изабрати Крокана.
Skituljko, živeli:ziveli: ovo nije sladunjavo hungary vino
[media]http://www.youtube.com/watch?v=zraVg1KU_Ac&feature=related[/media]
Oh,napokon da naiđem i na kafanu! Pa prijatnog li društva i raznolikog li pića... Ipak ću se zadržati na pivu ovog puta crnom!
Evo i malo muzike u kafani
[media]http://www.youtube.com/watch?v=WJwT_UPn1gM[/media]
:ziveli::ziveli: