Требало би да буде "а уморан", али би скрнавило песму. ...;)
31-03-2009, 14:38
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
...дан је, циркароши моји мили....где сте? :)
Eve me, Plantaže ali tebe sada nema!:cao:
31-03-2009, 16:25
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
Eve me, Plantaže ali tebe sada nema!:cao:
....само мало српљења....делим конекцију са дететом.....:)имамо свако свој комп....ових ћу дана одлучити коју другу конекцију...сада имам sezampro adsl....да ли sbb или нешто од ових 063, 064 :izgubljen
слатки сте....стално у играоници....:)
31-03-2009, 16:28
plantaže
...ту си, Звончице :):cao:
31-03-2009, 16:31
dzoker
Citat:
...ту си, Звончице :):cao:
A tu sam pokušala sam da povratim moj narušeni ugled u jednoj igrici gde su me nepravedno rasporedili na 4 mesto a imamo svi isti broj poena pa sada umesto na prvom ja sam na četvrtom.:ljutko:
31-03-2009, 16:34
plantaže
Citat:
A tu sam pokušala sam da povratim moj narušeni ugled u jednoj igrici gde su me nepravedno rasporedili na 4 mesto a imamo svi isti broj poena pa sada umesto na prvom ja sam na četvrtom.:ljutko:
....не разумем ја тај језик:rolleyes: реци ти мени нешто лепше....кад' си додирнула вагу....и постоји ли још дрхтај :p
31-03-2009, 16:35
plantaže
1 Prikačeni fajl(ovi)
....и када ће се ово променити ;)
31-03-2009, 16:36
dzoker
Citat:
....не разумем ја тај језик:rolleyes: реци ти мени нешто лепше....кад' си додирнула вагу....и постоји ли још дрхтај :p
Svoj emotivno/seksualni život ne iznosim u javnost!To si barem primetila do sada?! Nisam ja EEE...:cao:
31-03-2009, 16:37
dzoker
Citat:
....и када ће се ово променити ;)
To je već odavno primenjeno,ne bih da menjam.:) Ček sada sam tek videla zašto promeniti?
31-03-2009, 16:38
plantaže
Citat:
Svoj emotivno/seksualni život ne iznosim u javnost!To si barem primetila do sada?! Nisam ja EEE...:cao:
ово није секс....само потка....дрхтај....ок....тишина....мада вага ужива када је хвалиш:rolleyes:;)
31-03-2009, 16:39
plantaže
Citat:
to je već odavno primenjeno,ne bih da menjam.:) Ček sada sam tek videla zašto promeniti?