...oooo, pa gde si bre Plantaze ne sretosmo se od onomad...:cao:
24-08-2009, 17:24
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
Где си, бре, Звончице?
....у ово Кафанче све неко једање....за :cool::rolleyes:;)
Pa kad nema hrane,moramo da se jedemo za nešto drugo:rolleyes:;)... recimo za ruku..ili za nogu...ili za prstići..:lollol::lollol::lollol:
24-08-2009, 17:25
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la Mare
...oooo, pa gde si bre Plantaze ne sretosmo se od onomad...:cao:
ooo pa gde si ti Mare kako bilo....kod mene u vazduhu...:cao:
24-08-2009, 17:25
plantaže
Ћаос, Маре :cao:
хммм...ономад....време погодно за неке изветреле, уморне или ошамућене мозгове ;);)
24-08-2009, 17:26
Mare
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
Nismo se mimoišle bila si prisutna ili odsutna ili šta već...ali vidiš opet sam tu:yes:
...izgleda da je Plantaze nestala...ali zato je tu Zvoncica...sta se to ovde desava izgleda da svi svracaju samo na "po jednu" i brisu...nastupilo novo vreme...nema vise "alkoholika"...svi presli u "workoholike"...eh...:(
:ziveli:
24-08-2009, 17:27
plantaže
1 Prikačeni fajl(ovi)
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
Pa kad nema hrane,moramo da se jedemo za nešto drugo:rolleyes:;)... recimo za ruku..ili za nogu...ili za prstići..:lollol::lollol::lollol:
Заиста је, чини се, време за брдо хране :rolleyes:;)
24-08-2009, 17:28
dzoker
Citat:
...izgleda da je Plantaze nestala...ali zato je tu Zvoncica...sta se to ovde desava izgleda da svi svracaju samo na "po jednu" i brisu...nastupilo novo vreme...nema vise "alkoholika"...svi presli u "workoholike"...eh...:(
Nije tačno,nisi u toku...radoholik jesam ali ne preterani...to nije zdravo...kad tad te nešto raspali;)...:lollol::lollol::lollol:
24-08-2009, 17:29
Mare
Citat:
Ћаос, Маре :cao:
хммм...ономад....време погодно за неке изветреле, уморне или ошамућене мозгове ;);)
.....aaa ipak si tu...:)...na koga mislis...evo ja se prijavljujem za "osamuceni"...;)
24-08-2009, 17:29
plantaže
Citat:
....преведи, Плантаже не разуме :izgubljen;):cao:
24-08-2009, 17:30
dzoker
Citat:
Uh sad mi je lakše..već sam se uplašila za članove Srbije...:rolleyes::p
Hvala ti Plantaže!:cao::ziveli:
24-08-2009, 17:31
Mare
Citat:
...da izgleda da si zapustila kuhinju...gosti ti se presamitili...vis da jedva pricaju...;):d
24-08-2009, 17:31
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la mare
.....aaa ipak si tu...:)...na koga mislis...evo ja se prijavljujem za "osamuceni"...;)
....од среће? :);)
24-08-2009, 17:32
plantaže
Citat:
...da izgleda da si zapustila kuhinju...gosti ti se presamitili...vis da jedva pricaju...;):d
...дааа....мало причам, мало лајем, млого гризем :rolleyes::)