....и, наравно, мислила сам и на младу пачетину :rolleyes:;);)
24-08-2009, 17:47
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
Још сутра ми је ту Љиља, па посвећујем пуну пажњу Форуму. Остала јој је неиспуњена жеља да упозна једног члана Форума :cool:;);)
Kog?????:izgubljen
24-08-2009, 17:48
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la Mare
...cuj ispran...vise puta...:rolleyes:...i evo ja se kao patak i dzentlmen ;)prijavljujem za sva tri "mozdana prideva"...sto je najgore to i nije tako daleko od istine...:d:o
Mare nemam reči...:rolleyes:
24-08-2009, 17:48
Mare
Citat:
Још сутра ми је ту Љиља, па посвећујем пуну пажњу Форуму. Остала јој је неиспуњена жеља да упозна једног члана Форума :cool:;);)
Tu sam, citam vase postove...Mare se javi svake prestupned i odma kritike tipa:nema gostiju,nema hrane...e ali je pica bilo u izobilju...:cao::ziveli:
Cepidlaka kažem ti...;):rolleyes:
24-08-2009, 17:51
pesma
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
Cepidlaka kažem ti...;):rolleyes:
Eh...da on sprema svakodnevno..pitala bih ga ja...Mare,Mare:cao::cao:
24-08-2009, 17:52
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la pesma
Eh...da on sprema svakodnevno..pitala bih ga ja...Mare,Mare:cao::cao:
Ma boli ga uvo ni pivo neće da ponudi i to ti je drugar..pih...;):rolleyes:
24-08-2009, 17:53
dzoker
E pa ljudi bilo je lepo sresti vas ali sada moram da idem...vidimo se malo kasnije:cao:
24-08-2009, 17:53
Mare
Citat:
хммм.....:rolleyes:;):cao:
она лепа црнка :cao:
...sto lici na Suzan Sarandon..?;)...normalno iz mladjih dana...(ona "Markova" pored plave)...ili..sestra Ljilja...:izgubljen...ispran mozgic...paceci...:p
24-08-2009, 17:54
pesma
Citat:
Ma boli ga uvo ni pivo neće da ponudi i to ti je drugar..pih...;):rolleyes:
:confused0083: zaista..ja ga malo znam...vi ste se vise druzili pre mene...imala sam lepo misljenje o njemu:yes:...sta mu bi:izgubljen
24-08-2009, 17:54
Mare
Citat:
E pa ljudi bilo je lepo sresti vas ali sada moram da idem...vidimo se malo kasnije:cao:
:cao:;):cao:
24-08-2009, 17:55
pesma
Citat:
:cao::cao::cao:
24-08-2009, 17:56
Mare
Citat:
U originalu postavio/la pesma
:confused0083: zaista..ja ga malo znam...vi ste se vise druzili pre mene...imala sam lepo misljenje o njemu:yes:...sta mu bi:izgubljen
...isprali mu mozak...:d:)...nisi u toku, Pesmo...patak je oduvek smatran za cepidlaku i dzangrizalo...bar u ovu kafanu...:rolleyes::cao: