Upravo tako odeš, vidiš i dođeš da:ziveli::party0011::love::igra::banana::clap::ro lleye0012::party0016:
kod nas, zar ne?
Printable View
Pa recimo da sam to razumela kao da su neki tvoji drugari bili u inostranstvu i vratili se u Srbiju i neće da se vrate u inostranstvo a i ti bi da možeš ali ako ti se ne svidi u Srbiji možeš da odeš u Australiju?!! Jel sam skontala!?
Ako može mala pauza moram da ručam brzo se vraćam.Nadam se da ćeš biti tu.:cao:
Ručala! Tu sam! Sada može jedno:pint:
[QUOTE=dzoker;63653]Pa recimo da sam to razumela kao da su neki tvoji drugari bili u inostranstvu i vratili se u Srbiju i neće da se vrate u inostranstvo a i ti bi da možeš ali ako ti se ne svidi u Srbiji možeš da odeš u Australiju?!! Jel sam skontala!?
Ako može mala pauza moram da ručam brzo se vraćam.Nadam se da ćeš biti tu.:cao:[/QUOTE
Dobro si skontala:yes::ziveli:...
Kažem ti najiskrenije nemaš za čim da žališ,ja da sam na tvom mestu dolazila bih samo na odmor ovde!:ziveli:
Znam da je inostranstvo sunce tuđeg neba.Da ni tamo ne pada ništa sa neba..da se treba dobro oznojati da bi zaradio za život... čisto da znaš da ne idealizujem kako je svuda bolje nego ovde jedino što je tamo uređenije u smislu -ekonomskom, pravnom. socijalnom...:ziveli:
Je li spavaš li ti ikako? :happy0059: Pošto si sad sastavio Boga mi!!;):ziveli:
Podravljam te... moram da izađem... :cao: