Џокет јеси ли ово ти?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=oqG_hBF4qdA[/media]
Printable View
Џокет јеси ли ово ти?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=oqG_hBF4qdA[/media]
Nije, Džoker je ipak pre za Guinness i plavuša je.
У овим јутарњим сатима, можда ће пријати.... и Марету, ако га још муче "хајванчићи":)
Šta je ovo!? Prazna kafana...! A gde su ribe,gde je klopa,piće...?! Nema nikoga...uf, kako da pijem sama...ako nešto mrzim to su solo drinkeri...odoh i ja...
Данас сам био на Божићном ручку и пио одлично домаће вино из околине Сремске Каменице. Одавно нисам пио такво! :ziveli:
I nećeš! Kada smo bili klinci išli smo tamo u jedan podrum da kupujemo domaće vino za žurke,nije nam bilo žao ni kilometraže ni love,a ako ćemo iskreno,nije ni bilo nešto skupo a bilo je odlično,od njega ne možeš da se napiješ a sutradan ti nije ništa- kao da si pio vodu,a ukus izmišljen to mora da se proba reči nisu dovoljne.Takvo vino više nikada nisam mogla da nađem-nisam ja samo pivopija razumem se ponešto i u vino,oko vina mi je teško ugoditi.:ziveli:
Ima li koga?:ziveli:
Odlicna su vina iz fruskogorskih podruma, narocito bela, ali postoji jedan problem...ne mogu ljudi da odrze kvalitet. Kao i uvek, novac je u pitanju, doduse i majka priroda, ali pre svega novac. :(
Ja sam dva puta za redom pronalazio perfektna bela vina "za badava" i sledece godine kad sa trazio to isto, dobio sam mnogo nekvalitetnije vino. Prosle godine u prolece sam uzeo 12 litara perfektnog Italijanskog rizlinga i kad sam pre 2 meseca ponovio porudzbinu, dobio sam neku cudnu mesavinu litarskog "Banatskog rizlinga" i "Smederevke":p:ziveli:
Ma dobar je, ja kad pijem spricer, priznajem, retko, onda mi i prijaju kisela vina tipa Banatski ili Karlovacki rizling, mislim da je bolja, narocito suva vina, steta presecati sa kiselom vodom...:ziveli:
Ovo mi je donosio covek koji porucuje stotine litara i donosi za prijatelje u Beogradu, inace odlican poznavalac prilika tamo...mislim da je, ipak problem sto vinari sa F Gore imaju malo zasadjenih cokota, pa kad im nestane onda "krste" ili kupuju makedonsko grozdje i sl.:(
Ali ako ti nabavis, neko, vrhunsko, samo zovi na degustaciju...;)
Ne verujem da će to biti u skorijoj budućnosti,malo se odraslo pa se ni žurke više ne prave, a tolika količina mi baš i ne treba za ‚‚po kući‚‚ a za degustaciju ne znam da li će ti se isplatiti zbog kilometraže...:avion:ziveli:Nije baš tako daleko ali možemo da napravimo neku internet degustaciju.
Да знам да ћете заиста доћи, набавила бих најбоље сремско вино. Већ сам на Форуму уздисала за Лизом и Силом, Института за виноградарство у Сремским Карловцима.
:lollol::lollol::lollol::lollol:
нова "питалица" - зашто ова асоцијација?
Сетих се вица:
Соса беше годинама најбоља кур... у селу. У "пенџеру" писало: дођи, донеси опанке. Прођоше године.... у "пенџеру" пише: дођи, добићеш опанке.:cao:
Gde si do sada, JO?:cao:
Ова интергалактичка принцеза дозирано уноси живост у Форум. Како да је задржимо дуже?:izgubljen
Ja namerno, ne ucestvujem u vasim konverzacijama da ti ne zauzimam vreme, jer kapiram da ce JO brzo da "ispari" a vidim da ti prija...mislim da je ovo maximum koliko ona moze da se druzi sa forumom, tako da je jedini savet da se druzimo kao i do sad...koliko je moguce...dozirano...i u tom duhu mislim da obrises zadnju poruku u ...pitalici...
Eto nje vec od nedelje, cesce sa nama...siguran sam u to...:cao:
...а открићу ти једну тајну, Копаоник је на "како изледа ваш десктоп":cao:
Moram da idem, pa pre nego sto odem imam jedan praktican predlog...posto se vec dovoljno "znamo" mislim da kapirate-mo da se niko ne sali zlonamerno na tudj racun pa predlazem da prestanemo sa "izvinte-izvolte":rolleyes:posle svake sale...evo sto se mene tice, vas dve(tri) plasirajte sale na moj racun koliko zelite i mozete racunati da cu ih prihvatiti pozitivno...:cao:
Ја сам више за вина која теже боји крви него бела, кад будете набављали да знате! ;)