Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker A baš sam htela da ti kažem da nama malo ostaviš!:cao: Ovde čim padne kiša izgubim konekciju jedva uđoh ovde!:besan: Конекција ти има хроничну реуму! :d
Citat: U originalu postavio/la Dejan Конекција ти има хроничну реуму! :d Ma ima da ne kažem šta...:ljutko: Šta piješ Deki?:cao:
Пијем Пиву!
Citat: U originalu postavio/la dzoker E baš neću....:ljutko: Dobro,onda ce mo imati dugo kisno leto:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la Dejan Конекција ти има хроничну реуму! :d Ta "reuma"ima siroke razmere i ja jedva ulazim:cao::yes:
Citat: U originalu postavio/la Dejan Пијем Пиву! E pa onda živeli:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la pesma Ta "reuma"ima siroke razmere i ja jedva ulazim:cao::yes: Pa tako ti je to kada se družiš samnom...:lollol::lollol:....i ja sam imala problema evo tek sada normalno radi...:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma Dobro,onda ce mo imati dugo kisno leto:ziveli: Varljivo leto...:confused0083::yes::cao:
добро јууутрооо:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže добро јууутрооо:cao: Dobro jutro...Plantaze bas si vredna:yes::cao:
Dobro jutro svima!:party0011::party0011::party0011:
Hm...opet nikog nema...dobro odoh i ja....:cao:
Уф каква олуја!
Citat: U originalu postavio/la dzoker Hm...opet nikog nema...dobro odoh i ja....:cao: Razbezimo se kad vidimo pink boju:d:lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la pesma Razbezimo se kad vidimo pink boju:d:lollol::lollol::lollol: Šta ti toliko smeta moja pink boja:izgubljen...:ljutko: