Printable View
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :cao::cao::cao: O zdravo medo, odkud ti nisam te videla:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker O zdravo medo, odkud ti nisam te videla:cao: Pao s a kruske:yes::yes::yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pao s a kruske:yes::yes::yes::cao: :happy0194::happy0194::happy0194:...i meni se čini nekad...:sign0013:
Citat: U originalu postavio/la dzoker :happy0194::happy0194::happy0194:...i meni se čini nekad...:sign0013: Ha...vidi tek ovo...i onda sam ja neki:d:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ha...vidi tek ovo...i onda sam ja neki:d:cao: Pa šta hoćeš sam si rekao da si pao s' kruške?!:izgubljen I sad Zvončica najgora od sve dece...pih... :rolleyes::cao:
medo kao stari drugari mogli bi da podelimo ovo malo doručka/užine pa da ja brišem...:cao: Atačment 6874
Citat: U originalu postavio/la dzoker medo kao stari drugari mogli bi da podelimo ovo malo doručka/užine pa da ja brišem...:cao: Atačment 6874 Hvala mnogo...jesam li dobio oprostaj na pustom ostrvu:yes::):cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker medo kao stari drugari mogli bi da podelimo ovo malo doručka/užine pa da ja brišem...:cao: Atačment 6874 Добро вино и добар сир! То ми више прија чак и од роштиља са са пивом! :yes:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Hvala mnogo...jesam li dobio oprostaj na pustom ostrvu:yes::):cao: Jesi :yes: imaš poruku u temi gde je pesma...moram sada da idem...valjda se sretnemo malo kasnije:cao:
Citat: U originalu postavio/la Dejan Добро вино и добар сир! То ми више прија чак и од роштиља са са пивом! :yes: Eto Dejo možeš i ti da nam se pridružiš!:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la Dejan Добро вино и добар сир! То ми више прија чак и од роштиља са са пивом! :yes: Hmm...evo ga jos jedan medved:rolleyes::cool:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Hmm...evo ga jos jedan medved:rolleyes::cool:...:cao: Pored vas medveda čovek ovde ne mož' da dođe do izražaja zato odoh ja:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pored vas medveda čovek ovde ne mož' da dođe do izražaja zato odoh ja:cao: Pa ja sam mali meda...:(:(:(...lepo se provedi...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pa ja sam mali meda...:(:(:(...lepo se provedi...:cao: :lollol::lollol::lollol:...da u poreskom ću baš lepo da se provedem, ipak hvala:cao:
Поздрав народе! :cao: Ево нешто за кафанче! :ziveli: