...aaa, hvala na informaciji...nisam znao...ovo za Francusku znam odavno, opodseticu se pa cu vratiti precizniji info...za sad te pozdravljam....:cao:
Printable View
добро јууутроо:)
хмм....:):ziveli:;)
...и мирис Монтенегра ;) стигло јутрос
Buuuu!:eek:
Halloooo svima ...hm ... i naravno svim duhovima peace, nezelim da vas dissnem ey!!!:cold:
Kafanica ko i obicno prazna! Samo vi verni duhovi ne mrdate iz ovih zidina ... :ziveli:
Di si Megacoolpatak?:d ... kvak, kvak ... vidi sta sam ti finog donela njam, njam od svega pomalo... bice jos vise "jetzt vor Weihnachten" samo dodji ...:d
Pesmi nedostaju note:), nema je jer ne zna sta da peva, zato izvoli, donela sam ti nove note i flasicu %%% :party0016:, sa mog putovanja, u nadi da ces propevati vise puta ovde u kafancetu.... 'alooo jesi li me cula?:cao:
Plantaze i na tebe sam mislila:). Donela sam ti sporet sa putovanja! Jel da je lep!:yes: Pazi da se vatra ne ugasi! Niko ne dolazi jer je kuhinja 'ladna a napolju zima! Kada ovaj nostalgicni nalozis i lonac sa supicom prokuva, videces da ce biti vise vau,vau, mjaaau, iiiaaa, kikerikiii, muuuu, kvak, kvak ... ;)
:cao:Laku noc svima!
Dobro jutro ...pametno iskoristite ovaj prelepi utorak...:cao:
Испробала нови шпорет. Супеер је :)