Моја кума има два таква, али нису баш у неком стању. Могу да их средим и довезем на Сиријус па да правимо бизнис. Колико би тек вредео на Беверли Хилсу кад би био накинђуран. :cool:
Printable View
Vaoooo! ala smo mi drustven svet ... :eek:
... di ste svi vec? u crkvi u horu ... ili se loze rostilji;) ... hmmm, Plantaze sigurno pali:cool: ... a patka sigurno oduvalo, nemora ni da leti sad kad je smrsao :d ... kaze nije vise za supu:confused0083: ... pa iskoristicemo ga za neke druge stvarcice ... na prime, naparvicemo od njega ovako nesto:d ... pa mogu da pretpostavim kakav kvak-kvak ton ce od patkovih koskica vetar napraviti:d
Sta kazete da nadjemo kafansku himnu? Evo mog predloga :sad0120::d
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Bd4zutzUIco[/media]
... pa onda odo i ja:cao:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UKDis82lGvY&feature=channel_video_title[/media]
Да вам јавим да има добар роштиљ на Гудуричком путу бб код Вршца. кафана се зове "Ким". Специјалитет је пуњена бела вешалица. Поњена је нечим што личи на урнебес, само није љуто. Роштиљ је око 400 динара. карађорђева 450 дин ,...
Evo ovo ne kosta nista ... smo danas zabadava ... ;):)
... a ovo cemo kad se Plantaza vrati sa puta ... ;):ziveli:
Nije u mom dvoristu nego na moru, nekih proslih godina(zato je i za badava, jer je riba starija:d) ... kod mene u dvoristu je malo dosadnije ali isto fino a i sveze od ovih dana;):ziveli:: Spareribs(svinjska rebra) i beefsteak
...a biftek...krvav u sredini...mmm...njam, njam...;)
Pozdrav svima u kafani...:cao:
zdravo drugari :ziveli: :cao:
Ima li ovde nekoga m ..?:)
Da poseljem jedan veliki pozdrav:cao::cao::cao:
Добар дан свима. Скупио сам енергије за форум. :ziveli:
Sta se ovde izdesavalo m ? :D
Novo ime foruma,a da li je stari gazda ?,a da jeste sad vidim :D
Pozdrav Dejanu :D
:cao: Хвала на поздраву!
Исти је форум, само сам га "апгрејдовао", а нисам променио слику. И то ћу кад стигнем. :d
Можда га и оживим у неком тренутку. Нажалост када има порука, одузме ми пар сати дневно, а трудим се да после радног времена не седам за рачунар. Форум је извукао "најдебљи крај".
Како си ти?
meni jedanu votku sa ledom i limunom molim.
Prazna kafana? I to u Srbiji?:sad0120:
Нешто празан форум нико ништа непише Atačment 13054