Printable View
...стигла, Џокер
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...стигла, Џокер :lollol::lollol::happy0194:E ovu sliku moram da sačuvam i da je stavim na desktop!:happy0194:
Kako si se ti provela danas?:ziveli:
Хајде да попијемо Крстач, да не сачека Марета :cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Kako si se ti provela danas?:ziveli: ....цео дан напољу :clap::clap::clap:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Хајде да попијемо Крстач, да не сачека Марета :cool: Pa ne znam...šta ako nam bude kao i njemu?:confused0083::lollol:Bolje da se držim oprobanog piva!:ziveli:
Nedy нам је нешто :(
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....цео дан напољу :clap::clap::clap: Ja sam bila kod vage i u glavnom unutra! Sutra idem malo da prošetam biće isto kao i danas lepo vreme pa da nadoknadim propušteno.:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker pa ne znam...šta ako nam bude kao i njemu?:confused0083::lollol:bolje da se držim oprobanog piva!:ziveli: ...момак носи....два....
Citat: U originalu postavio/la plantaže Nedy нам је нешто :( Nije, bar ja nisam primetila!:nono: Ali pitaćemo ga kad dođe.:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ja sam bila kod vage i u glavnom unutra! Sutra idem malo da prošetam biće isto kao i danas lepo vreme pa da nadoknadim propušteno.:ziveli: остани већ једном код ваге :yes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...момак носи....два.... Napokon da vidim i muški lik u ovoj kafani! Pa još kad nosi pivo...uf..sva sam se naježila:lollol::ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ali pitaćemo ga kad dođe.:ziveli: ....у Србију? :izgubljen
Citat: U originalu postavio/la dzoker Napokon da vidim i muški lik u ovoj kafani! Pa još kad nosi pivo...uf..sva sam se naježila:lollol::ziveli: ....плавуша :happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la plantaže остани већ једном код ваге :yes: Ti znaš da vage -vagaju i dok tasovi ne budu u ravni ništa!:rolleyes: Za sada mi je dobro ovako.:ziveli: