Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker daće ih sultan na pozajmicu ništa se ne brini!:cool: Ja sam se već dogovorila sa njim!:yes: ....ма све ће их он дати....на крстарењу је....дужем ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Здраво, Џони.....још увек овако? :lollol::lollol:...Gde si Džoni legendo!Latinski ljubavniče beogradskog asfalta!;):cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa znam, ali ipak pripazi malo...vi i kada se ugojite poričete...:lollol: Pa ja jedem voce:yes:...Mare salatu:yes:...a P.Pana si stavila na dijetu:yes:...kako da se ugojimo...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker :lollol::lollol:...Gde si Džoni legendo!Latinski ljubavniče beogradskog asfalta!;):cao: ....само нас посматра....речи чува за....хм....неки лајн :rolleyes:;)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pa ja jedem voce:yes:...Mare salatu:yes:...a P.Pana si stavila na dijetu:yes:...kako da se ugojimo...:cao: ....естете....нарциси.....:p
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....само нас посматра....речи чува за....хм....неки лајн :rolleyes:;) Hot line baby!:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pa ja jedem voce:yes:...Mare salatu:yes:...a P.Pana si stavila na dijetu:yes:...kako da se ugojimo...:cao: Jaoj jadni vi! Umrećete od gladi! :( :d:) Moraću Mareta da pitam kakvu salatu voli kada nas je zbog nje skinuo k'o blato s' cipele!;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Hot line baby!:lollol::lollol: ....прија ово...:eek:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Jaoj jadni vi! Umrećete od gladi! :( :d:) Moraću Mareta da pitam kakvu salatu voli kada nas je zbog nje skinuo k'o blato s' cipele!;):) Ааааа....то одсуство се звало салата:p
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ааааа....то одсуство се звало салата:p :lollol::lollol::lollol::lollol:
Šta je medo...puna usta krušaka pa ne možeš da odgovoriš evo malo meda da bolje klizi... [media]http://www.pcela.co.yu/med1.JPG[/media]
Citat: U originalu postavio/la dzoker :lollol::lollol::lollol::lollol: ма да....лагана храна прија на крстарењу :p
Citat: U originalu postavio/la dzoker Jaoj jadni vi! Umrećete od gladi! :( :d:) Moraću Mareta da pitam kakvu salatu voli kada nas je zbog nje skinuo k'o blato s' cipele!;):) Promasila si temu:yes:...ja sam htio da utvrdim ko koga i kako hrani:yes:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Šta je medo...puna usta krušaka pa ne možeš da odgovoriš evo malo meda da bolje klizi... [media]http://www.pcela.co.yu/med1.JPG[/media] MEEEEEEEEEED...nesto slatko...njam...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Promasila si temu:yes:...ja sam htio da utvrdim ko koga i kako hrani:yes:...:cao: Аааа....а ја како троши калорије :p