Printable View
Citat: U originalu postavio/la pesma dobar dan drugari...mada vidim tamo neku rang listu:confused0083::confused0083::( Pozdrav i tebi!:cao: Kakva rang lista?:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pozdrav i tebi!:cao: Kakva rang lista?:izgubljen U smislu...naj drugari ...pa ko velim..???:cao:
Premorena sam,samo svratih da vas pozdravim...malo odmora pa ...kasnije..ako se sretnemo:cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma U smislu...naj drugari ...pa ko velim..???:cao: Pa sad:rolleyes:... nema ljutiš:)... ipak se mi znamo malo duže...:sign0013:
Citat: U originalu postavio/la pesma Premorena sam,samo svratih da vas pozdravim...malo odmora pa ...kasnije..ako se sretnemo:cao: pa sa drugima se možda i sretneš ali ja zasigurno neću biti kod kuće.:cao:
Za Iskricu:):cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Za Iskricu:):cao: Једно потпуно тихо, - Хеееееееј..........!............ :) ... Јако лепо.... хвала ти... :cao:
... Хоћеш ли да наздравимо?
Citat: U originalu postavio/la Iskrica ... Хоћеш ли да наздравимо? Naravno...:ziveli:...:):cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Naravno...:ziveli:...:):cao: Само ћу се насмејати... :):):):):) Па... Живели...!... :ziveli:
Dobro vece forume.... imali koga ?
Citat: U originalu postavio/la pesma Dobro vece forume.... imali koga ? :yes::cao: Има, има! Како си нам?
Citat: U originalu postavio/la Iskrica :yes::cao: Има, има! Како си нам? Hvala na pitanju... nije lose,...malo umorna ali...Ok,a ti Iskrice kako si provela ovaj pakleni dan?:cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma Hvala na pitanju... nije lose,...malo umorna ali...Ok,a ti Iskrice kako si provela ovaj pakleni dan?:cao: Кући... Правили су се колачи... Одмарало се... и уживало...! :yes::cao: Хоћеш да нам скуваш кафицу?:cao:
Citat: U originalu postavio/la Iskrica Кући... Правили су се колачи... Одмарало се... и уживало...! :yes::cao: Хоћеш да нам скуваш кафицу?:cao: Naravno da hocu..posluzi se, odaberi :cao: