Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...за твоје очи....зелена трава :) Vidi je sad! Nisam imala nameru da te uvredim,samo sam htela da kažem da su slike jedno a probanje hrane nešto sasvim drugo.:sign0013:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....шта би са четири грације? задржала их Звончица? Pa da...stavila ih na dijetu...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pa da...stavila ih na dijetu...:cao: Pa ako niste znali bio je sultan po njih,a ja nisam mogla da ga odbijem pa sam mu ih vratila...:innocent0002:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa ako niste znali bio je sultan po njih,a ja nisam mogla da ga odbijem pa sam mu ih vratila...:innocent0002: Vidi ovo...Iva Naiva:yes:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Vidi ovo...Iva Naiva:yes:...:cao: Pa mislim...šta reći?:cool::innocent0002:
Citat: U originalu postavio/la dzoker pa ako niste znali bio je sultan po njih,a ja nisam mogla da ga odbijem pa sam mu ih vratila...:innocent0002: ....тишина....стигао је султан :)
Vidi ovog Mareta neće ni da se javi!;):cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Vidi ovog Mareta neće ni da se javi!;):cool: Јеси ли му вратила конкубине или ниси? :izgubljen
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....тишина....стигао је султан :) Posebno dok broji:happy0194:...sssss...:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Јеси ли му вратила конкубине или ниси? :izgubljen Pa rekla sam već da jesam a nedy mi ne veruje...:lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Vidi ovog Mareta neće ni da se javi!;):cool: ...auuu...sta vam je bre...al ste se raspricali...sve mi zuji u glavi...kao da sam u "Gradskoj kafani" prvog dana nove godine...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa rekla sam već da jesam a nedy mi ne veruje...:lollol: Normalno...proverio sam...jos su tu strana ta i ta...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Posebno dok broji:happy0194:...sssss...:cao: Otišao da ih stacionira mnogo su se izrabile ovde u kafani sadeći celo popodne one sadnice što sam im ostavila...:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 posebno dok broji:happy0194:...sssss...:cao: послужи га виљамовком
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Normalno...proverio sam...jos su tu strana ta i ta...:cao: Nedy nemoj da si bukvalan teleportovane su to što si ti video je samo optička varka..razumeš!;)