Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže Шалим се, наравно. Навикла сам да си чешће с нама. :):cao: Takođe...:cao:
за меду и тебе
Citat: U originalu postavio/la plantaže за меду и тебе Medo jer si primetio da nam Plantaže sada stavlja istu hranu da se opet ne posvađamo...:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Medo jer si primetio da nam Plantaže sada stavlja istu hranu da se opet ne posvađamo...:lollol::lollol: .....провалила си :happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Здраво, nedy. Зашто нас и ти не волиш? ;) Ja vas volim:yes:...i meni je zao kad nisam sa vama...sta cu posao...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Medo jer si primetio da nam Plantaže sada stavlja istu hranu da se opet ne posvađamo...:lollol::lollol: :yes:...porcija sa sladoledom je moja:yes:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže .....провалила си :happy0194::happy0194: Pa malo sam se pomučila :wallbash:...ali sam te provalila...:lollol::lollol:
sorry, пријатељица :cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :yes:...porcija sa sladoledom je moja:yes:...:cao: Hm...ipak nisu iste:ljutko:..pa dobro uzmi:innocent0002:...meni je dobro i ovo drugo...:party0011:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Hm...ipak nisu iste:ljutko:..pa dobro uzmi:innocent0002:...meni je dobro i ovo drugo...:party0011: Bas ti hvala...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Bas ti hvala...:cao: A stvarno mi ne bi dao tu sa sladoledom?!;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker A stvarno mi ne bi dao tu sa sladoledom?!;):) Mislis ciniju...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Mislis ciniju...:cao: :lollol::lollol::lollol:...krušku!:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker :lollol::lollol::lollol:...krušku!:) Dobro...uzmi krusku...sladoled cu presuti u drugu ciniju sa kruskom:yes:...:innocent0002:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Dobro...uzmi krusku...sladoled cu presuti u drugu ciniju sa kruskom:yes:...:innocent0002:...:cao: :lollol::lollol:...medo!...daj meni pola sladoleda...:pray: