Žari ili pali? Pitanje je sad...:happy0194::happy0194:
25-04-2009, 17:33
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
Žari ili pali? Pitanje je sad...:happy0194::happy0194:
па.....:o:o:o не можемо му помоћи....сваки патак има мозак и крила....само ћемо га примити у Кафану, ако долети....може? :p;)
25-04-2009, 17:36
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
па.....:o:o:o не можемо му помоћи....сваки патак има мозак и крила....само ћемо га примити у Кафану, ако долети....може? :p;)
Uvek....a zaboravila si šta je juče bilo na meniju za večeru -krilca na roštilju.... znači nema više krilca...:o:o;):)
25-04-2009, 17:38
plantaže
Citat:
Uvek....a zaboravila si šta je juče bilo na meniju za večeru -krilca na roštilju.... znači nema više krilca...:o:o;):)
...нееее.....то нису била паткова крилца.....заборавила си, казала сам "нису довољно репрезентативна" ;););):p
25-04-2009, 17:42
dzoker
Citat:
...нееее.....то нису била паткова крилца.....заборавила си, казала сам "нису довољно репрезентативна" ;););):p
A jel':izgubljen...a meni su baš fino izgledala, onako crvenkasto-žućkasta...pa se dime...a kada ih jedeš odmah ti padne na pamet... kako bi moglo i jedno pivo da padne...u ala s...m!:lollol::lollol:
25-04-2009, 17:45
plantaže
1 Prikačeni fajl(ovi)
Citat:
a jel':izgubljen...a meni su baš fino izgledala, onako crvenkasto-žućkasta...pa se dime...a kada ih jedeš odmah ti padne na pamet... Kako bi moglo i jedno pivo da padne...u ala s...m!:lollol::lollol:
Пиво ћеш добити, ал' пачија крилца.....почупаће ти неко ту лепу плаву косу ;);)
25-04-2009, 17:47
plantaže
1 Prikačeni fajl(ovi)
Хајде да ми са nedy-ијем нешто "људски" замезимо
25-04-2009, 17:54
nedy1067
Citat:
Хајде да ми са nedy-ијем нешто "људски" замезимо
:yes::yes::yes:...Hvala...svida mi se taj sir:yes:...kako se zove...a i masline:yes:...i prsut:yes:...:ziveli::cao:
25-04-2009, 17:57
plantaže
1 Prikačeni fajl(ovi)
Citat:
U originalu postavio/la nedy1067
:yes::yes::yes:...hvala...svida mi se taj sir:yes:...kako se zove...a i masline:yes:...i prsut:yes:...:ziveli::cao: