Dobro veče!:ziveli: Pa gde si ti Dejane nema te 100 godina?!:cool:
Printable View
Šta ćeš sve ima svoje prednosti i svoje mane....ja sam ceo dan pisala verovao ili ne maturski svom bratu iz oblasti o kojoj veze blage nemam ali sam eto slučaja naučila i nešto novo...ja ne znam kakvi su sada ovi klinci mrzi ih da žive...kakvi će ljudi da izrastu iz njih nemam pojma...možda grešim...ne znam:confused0006:
Dobar dan, dobri ljudi!:party0011::party0011:
dobar dan svima... :ziveli:
...moram da priznam da slabo pratim....tako da ne znam sta ima novo...trebalo bi da je sve po starom...doduse , cini mi se da je vrucina sve izvukla u prirodu pa manje vremena provode u kafani...sto je i normalno...:ziveli:...sta ima na juznoj hemisferi..?..:)
...da...svuda isto...samo ne vidim nesto da se gazde...direktori...velikih kompanija bacaju sa nebodera, kao za vreme prosle krize:rolleyes:...nesto nisu zabrinuti,,,mozda ih zabrine ova nova mutacija gripa...ali avaj, izgleda da je i grip "klasno orjentisan" pa pogadja samo najsiromasnije slojeve stanovnistva...:rolleyes::(....:d
...:)
...da ne zna virus koliki je budjelar kod "domacina":rolleyes:...nego, nisam mislio da ih ne napada, nego da ga mogu, relativno lako, unistiti dostupnim lekovima poput tamiflua...umiru samo oni kojima lek nije dostupan ili nemaju odgovarajuci sistem zdravstvene zastite...:besan:...rekao mi jedan ovdasnji virusolog...inace virus tesko podnosi visoke temperature...tj "ceka" jesen...predvidja se da je pandemija, na jesen, neminovna...:(
Ћаос, момци.... само да обојицу поздравим и цмоким :cao::love:
....тек....после Аде...она шкарпина.....мљац :cao:
[QUOTE=Mare;72390]...da ne zna virus koliki je budjelar kod "domacina":rolleyes:...nego, nisam mislio da ih ne napada, nego da ga mogu, relativno lako, unistiti dostupnim lekovima poput tamiflua...umiru samo oni kojima lek nije dostupan ili nemaju odgovarajuci sistem zdravstvene zastite...:besan:...rekao mi jedan ovdasnji virusolog...inace virus tesko podnosi visoke temperature...tj "ceka" jesen...predvidja se da je pandemija, na jesen, neminovna...:([/QUOTE
:yes:...sve mi se cini da prave frku bez razloga...ili ...bolje receno prave posao...ovde "otkrili" da vakcinama istekao rok upotrebe:rolleyes:...:cao: