...provalila si zargon:yes:...ponekad te sitnice deluju kao greska u kucanju...ali vise ne objasnjavam, pa ko razume, razume...:)
....провалих ја и што треба и што не треба....и пре и после...;)
02-06-2009, 16:01
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
A šta si to provalila?!:izgubljen
02-06-2009, 16:02
Mare
Citat:
:izgubljen....sad sam ukljucio onaj drugi "fiskalni mozak", ne bi da izlazim i da se, ponovo prikljucujem na logiku...pa te molim da mi pojasnis..."fiskalni" ne razume...:d...:)
02-06-2009, 16:04
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
A šta si to provalila?!:izgubljen
....провалити, може да значи схватити....а, Звончице, ја сам ти ту нула, јачи играчи су у сенци....провалила сам шифру Маретовог сефа ;):rolleyes:;)
02-06-2009, 16:04
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la Mare
:izgubljen....sad sam ukljucio onaj drugi "fiskalni mozak", ne bi da izlazim i da se, ponovo prikljucujem na logiku...pa te molim da mi pojasnis..."fiskalni" ne razume...:d...:)
Mare ima ‚‚fiskalni mozak‚‚ nja,nja,nja,nja,njaaaaa...puk'o si čoveče!:lollol::lollol::wallbash:
02-06-2009, 16:08
Mare
Citat:
....провалити, може да значи схватити....а, Звончице, ја сам ти ту нула, јачи играчи су у сенци....провалила сам шифру Маретовог сефа ;):rolleyes:;)
...da ti kazem da nisi jedina...:rolleyes:...stalno mi nestaju informacije...o novcu da ne pricam...toliko sam menjao "sifru" da izgleda na kraju, da je ja jedini ne znam...;):o:ljutko:
02-06-2009, 16:08
dzoker
Citat:
Kaži i meni...;):ziveli:
02-06-2009, 16:09
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la mare
....искључи га ;);)
02-06-2009, 16:09
plantaže
Citat:
...da ti kazem da nisi jedina...:rolleyes:...stalno mi nestaju informacije...o novcu da ne pricam...toliko sam menjao "sifru" da izgleda na kraju, da je ja jedini ne znam...;):o:ljutko:
:rolleyes::cool::happy0194::happy0194:
02-06-2009, 16:11
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
kaži i meni...;):ziveli:
шифра је онженомас;)
02-06-2009, 16:13
Mare
Citat:
шифра је онженомас;)
mason zeno...:izgubljen...:cool:...:d
02-06-2009, 16:15
plantaže
Citat:
...братство....ок :rolleyes:;)
02-06-2009, 16:15
Mare
Citat:
...ali odmah da ti kazem...moze i grubo, ali bez foliranja...;)
02-06-2009, 16:16
plantaže
Citat:
...ali odmah da ti kazem...moze i grubo, ali bez foliranja...;)
:sign0191::sign0191::sign0191:
02-06-2009, 16:18
plantaže
Другари, одох да похујем бело месо и пржим кромпириће :)....сад' ће дете још мало :)