Printable View
[QUOTE=pesma;76835] Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Verovatno orahe za tortu:lollol::lollol::lollol: Mislis:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...:cao:
[QUOTE=nedy1067;76838] Citat: U originalu postavio/la pesma Mislis:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...:cao: Sigurno...:yes::yes::yes:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ranije...:happy0194::happy0194:...dobra ti ova...:cao: Praksa pokazala da je tako...snaje unuci...no pozurila sam ima do tad iha...jos sam mlada za sve to:yes::):rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la pesma Praksa pokazala da je tako...snaje unuci...no pozurila sam ima do tad iha...jos sam mlada za sve to:yes::):rolleyes: Znaci...treniras:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Znaci...treniras:yes::cao: Po malo...da ne preforsiram:cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma Po malo...da ne preforsiram:cao: Neces preforsirati...samo gadno ako postane navika....:cao:
Citat: U originalu postavio/la Dejan Хвала, али ја ћу оставити свој део другима. Решио сам да после шест поподне једем само воће. :yes: To nikako...voce se ne jede nocu..direktan krivac za visak kg.:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Neces preforsirati...samo gadno ako postane navika....:cao: Hmm...ne znam...nikad nisam imala pomoc oko podizanja i gajenja dece...videcu...sta bog da...:yes::cao:
Dobar dan svima!:cao::cao::cao:
Ako vas ovo ne podigne iz kreveta...ne znam sta ce:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Dobar dan svima!:cao::cao::cao: Ohooooo..osetila si miris sveze skuvane kafe...:cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma Ohooooo..osetila si miris sveze skuvane kafe...:cao: Nego šta...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Nego šta...:cao: i tebi:cao::cao::cao: odoh ja jos malo da plivam i pokupim jos zadnje trzaje lepih dana...:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma i tebi:cao::cao::cao: odoh ja jos malo da plivam i pokupim jos zadnje trzaje lepih dana...:yes::cao: Plivaj i za mene,pošto sam bolesna pa ne mogu da idem sama to da obavim.:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Plivaj i za mene,pošto sam bolesna pa ne mogu da idem sama to da obavim.:cao: OK. bicu kasnije tu kad ugreje jace:ziveli::cao: