Dobro jutro...:cao:
Plantaze daj ideju za danasnji rucak:p nista mi pametno ne pada na pamet:)
Printable View
Dobro jutro...:cao:
Plantaze daj ideju za danasnji rucak:p nista mi pametno ne pada na pamet:)
добро јууутрооо:cao:
Песма, касно видех питање за ручак. Данас ћу правити мусаку од плавог патлиџана, а за вас, када се пробудите, ево врућег "леба" :):ziveli:
... kazi to onim nasim gastarbajterima koji ovde D zive! Izgleda da su zaboravili kako je u Srbiji, jer ni ovde u "normalno uredjenoj drzavi" kako ti kazes, im vise nije dobro. Vidim ih tamo na forumu Krstarici kako psuju ovu zemlju i njihove ljude koji su ih prijateljski primili i omogucili pristojan zivot. Sramota! Ja bi ih sve spakovala u prvi bus i vratila natrag u domovinu.:besan:
A da se vi u Srbiji jako lepo razumete, to sam na zalost dozivela prosle godine u ovo vreme, kada sam bila u Bgd i SO:(. Mislim, znala sam ja to vec od ranije ali posto dugo nisam dolazila, onda mi se nekako izbrisalo iz secanja:(
Imam utisak da nas svet radi ono sto najbolje zna: svadjaju se :yes:
... prodji ovde ulicom i ako vidis nekoga iz daleka(bez da ga cujes) kako se razmahao i ludi, mozes biti sigurna da je to neki nas Srbin ... nemora ga covek ni cuti jer jasno je kojim psovkama se koristi:lollol:
... e bas nisam navikla da budem kod kuce ceo dan ... ali lepo je lencariti:). Od sutra opet 6. brzina:rolleyes:
... pozdravcic od nedeljne lenstine:cao:
... i da ne zaboravim ...:) :ziveli:
нема вас....онда само воће :rolleyes:;):)
Ево и нас. Јуче смо били у Афричком селу, данас је био дан за кумове.
Сад смо дошли у кафаницу, па на купање. :)
Pozdrav JO...vidim da si tu...:cao::cao::cao:
...cekala sam mec izmedju Djokovica i Nadala ali u Njujorku pada kisa...nista od tenisa odoh da spavam...sutra valja raditi...:):yes::cao: