U originalu postavio/la
JO
... :lollol:, ne valda i ti Plantaze ... deset hiljadaaaaaa :eek:
... ali kao penzionerka mozes a mogla bi jos vise jer, lepo je:ziveli: ... u svakom slucaju bolje deset hiljada poruka pisati, nego toliko carapa strikati ...:happy0194:
.... nego, salu na stranu. Nadam se da je stvarno bila sala i da znas da nema nikakve veze sa tobom i sa ostalim pristojnim forumasima i da mi je uglavnom svejedno ko je koliko poruka napisao! Pa i ja volim biti ovde i dopisivati se:). Nego, rec je o nekim nasim srpskim penetrantnim gastarbajterima - forumasima sa krstarice. To su ljudi koji ovde u D dobro zive, neki rade nesto, neki ne rade nista ali uglavnom svi dobro zive, bolje nego sto bi pod istim uslovima u domovini ziveli ... to sve mogu zahvaliti ovoj drzavi i njenom drustvu. Umesto toga se ta penetrantna gomila govedi bezobrazi i pljuju na drzavu i drustvo koje im omogucava pristojan zivot:(. Vec koliko sam se puta pitala: ako im nije ovde dobro, zasto se ne vrate u domovinu ili ne odu negde gde ce im biti bolje?:ljutko:
Ali dosta o tome, nego ti meni drzi sipke da ne zaglavim danas ovde negde :cao:... CMOK, zurim .... pa-paaaa!