Printable View
Citat: U originalu postavio/la Dejan Ма како нема никог? Па неко мора и да чисти подове у овој кафани, а то ни ко не види. A u:eek:.. izvini Dejo nisam primetila da si bio vredan!;):)
Citat: U originalu postavio/la plantaže за вас двоје, када сиђете са тавана ;):cao: Cao Plantaze...:cao: Hvala mnogo...:yes::yes::yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 pa zaposli nekog gazda...makar konobaricu;):cao: ......ову? ;)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 cao plantaze...:cao: Hvala mnogo...:yes::yes::yes::cao: ....нема те....лепо је када се појавиш :)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pa zaposli nekog GAZDA...makar konobaricu;):cao: Mislim da ih imamo i previše zbog trenutne ekonomske krize moraću sve da ih poodpuštam...:rolleyes::p
Citat: U originalu postavio/la plantaže ......ову? ;) Јес па да добијем батине од жене... :d
Citat: U originalu postavio/la plantaže nedy, Звончице :cao::cao: Pozdrav Plantaže!:cao: Hvala za kolač...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dejan Јес па да добијем батине од жене... :d ....хмммм.... ће она да чисти?;)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Mislim da ih imamo i previše zbog trenutne ekonomske krize moraću sve da ih poodpuštam...:rolleyes::p ....ћеш ти да чистиш? ;):p
Citat: U originalu postavio/la Dejan Јес па да добијем батине од жене... :d Šta je tebi žena majstor aikidoa (valjda sam dobro napisala:rolleyes:) kada je se toliko plašiš?!...:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....ћеш ти да чистиш? ;):p Hm.......:rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ......ову? ;) Ovo nije konobarica ovo je sobarica!;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ovo nije konobarica ovo je sobarica!;):) :cool:....а треба чистачица ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ......ову? ;) :yes::yes::yes:...Tu...:):cao: A ti gazda da joj das povisicu:yes:...odmah:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ovo nije konobarica ovo je sobarica!;):) Ове ноге одговарају? :rolleyes:;)