Printable View
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :yes::yes::yes:...Tu...:):cao: A ti gazda da joj das povisicu:yes:...odmah:cao: Браво, nedy :sign0191::sign0191:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....нема те....лепо је када се појавиш :) Hvala Plantaze...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Hvala Plantaze...:cao: У то име :ziveli::ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ovo nije konobarica ovo je sobarica!;):) Sobarica i konobarica:yes::yes::yes:...uskoro i sef sale:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ове ноге одговарају? :rolleyes:;) Ne dao Bog da se ja zagledam u ženske noge..tada bih znala da sam načisto pobrljavila...:yes::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ne dao Bog da se ja zagledam u ženske noge..tada bih znala da sam načisto pobrljavila...:yes::lollol::lollol: ....нисам тебе ни питала :rolleyes:;);)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 sobarica i konobarica:yes::yes::yes:...uskoro i sef sale:yes::cao: ....напредовање у служби ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže У то име :ziveli::ziveli: Pa onda...:ziveli::ziveli::ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....нисам тебе ни питала :rolleyes:;);) Pa onda nemoj mene da citiraš....:rolleyes:;)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa onda nemoj mene da citiraš....:rolleyes:;) ....у праву си :);):cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....у праву си :);):cao: E sad za kaznu daj jedno pivo...;)
Citat: U originalu postavio/la dzoker E sad za kaznu daj jedno pivo...;) ево.....мачије :rolleyes::rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ове ноге одговарају? :rolleyes:;) Noge:yes::yes::yes:...samo predugacka suknjica:innocent0002::innocent0002::innocent0002: :cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ево.....мачије :rolleyes::rolleyes: To neko žensko pivo? Moraću da nabavim? :yes:
Moram da istrčim tu sam za 10 minuta.:cao: