Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...маа....свашта се догађа :rolleyes:;) ок....шетај....причаћемо после :cao: Bićeš tu večeras? Mislim negde oko 22/30-23?:cao:
....ево ћу га још мало рекламирам :rolleyes:;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Bićeš tu večeras? Mislim negde oko 22/30-23?:cao: ....вау....нисам сигурна :cool::rolleyes:;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....вау....нисам сигурна :cool::rolleyes:;) pa kako ćemo onda da pričamo?:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la dzoker pa kako ćemo onda da pričamo?:izgubljen ....па....сутра....а можда ме и буде....нисам сигурна :)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....па....сутра....а можда ме и буде....нисам сигурна :) Pa ajde gledaj da te bude ja ću biti tu...:cao:
....у међувремену :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa ajde gledaj da te bude ja ću biti tu...:cao: :cao::cao::cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....у међувремену :ziveli: Jaojjj...Plantaže...pogodi me pravo u žicu!:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Jaojjj...Plantaže...pogodi me pravo u žicu!:ziveli: аааа.....прија :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže аааа.....прија :ziveli: Hm...uvek!:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Hm...uvek!:) ....баш као и винце мени....;):ziveli:
Рудар се не јавља?....нова руда со;);)
može ovo...;) Atačment 6330
нема ни меде :(