...e kod mene ima jos jedno cvetanje,trenutno su u pupoljcima...:( nemam naviku da slikam ...morate mi verovati...;):)
Printable View
И код мене на тераси, чак и мушкатле "избацују" нове пупољке :):cao:
...ma neee, njoj je kao gostu, vanzemaljcu svasta nesto dopusteno...;)...pa cak i da me pobrka sa rodjakom Stivenom, jos u detinjstvu je pokazivao cudne sklonosti:o...a od kad se vrnuo sa "studijskog" proputovanja kroz EUSirijus, stalno nesto paradira kroz dvoriste i vrcka repom:rolleyes:...nasi domaci, sirijuski-neobrazovani patkovi sve oce da ga kljuju, ne razumeju tija novi trendovi ali ima i ovih ko` sto je Pufta (kao mali bio slatko cupavo kuce pa ga zvali Pufna, kad poraso nekako postao Pufta...)...sad se da prostite vise ne zna ko koga...ili kako bi to finije sirijuski reklo:confused0083:...ko se kome dopada...:d
...sto se mene tice, hvala na pitanju, i dalje je sve ko` sto vidite, normalno, sto i vama zelimo...;)
:p
Atačment 10340
Eto kakvih prednosti mi gosti sa Siriusa imamo:o. Hvala da si to pomenio, pa cu u buduce na kocnice! Potpuno sam zaboravila da sam gost i ne opravdano je da sam se drukcije osecala:stidi se: ... hvala na gostoprimstvu i na trpljivosti:)! Eto sta je tolerancija! Mogli bi ovaj primer navesti na temi o toleranciji, koja je nedavno ovde postavljena. Ali poznato je isto da toleranciji ima i granice, u ovom slucaju, kada gost zaboravi da je gost ... kako bi moja baba onda rekla: takvog gosta tri dana dosta ... :yes:
:):cao:
Хај, гости, хај, домаћи, хајмо на врућу сирницу :party0011::party0011::ziveli::cao:
Јутрос рођендан једне ваге. Па, живеле ваге! :):ziveli:;)
Никада никога :(