...nego kako je bilo na "divnom danu"...nesto sam video...ali sad kad su se slegli utisci...:ziveli:
20-03-2009, 02:27
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la Mare
...pa nek ide zivot...;):):ziveli:
Ma nek idu i dva...;):cool::)
20-03-2009, 02:30
Mare
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
Jao Mare pa ti si načisto odlepio... sada vas ima trojica... uf...pardon četvorica zaboravio si gospodina Ledenog!:lollol:Jer vidiš da moraš više da spavaš!;):ziveli:
...cuj odlepio...pa ja sam vam predstavio samo najistaknutije clanove ove mentalne menadzerije...:eek::o:)
20-03-2009, 02:32
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la mare
...nego kako je bilo na "divnom danu"...nesto sam video...ali sad kad su se slegli utisci...:ziveli:
....симпа....увек сам срећна окружена бисерима:)
20-03-2009, 02:32
dzoker
Citat:
...cuj odlepio...pa ja sam vam predstavio samo najistaknutije clanove ove mentalne menadzerije...:eek::o:)
uf majku mu...pa dobro barem nikad nisi sam...šta te briga...kada ti je dosadno mogu i košarku da igraju..:lollol::lollol:
uf majku mu...pa dobro barem nikad nisi sam...šta te briga...kada ti je dosadno mogu i košarku da igraju..:lollol::lollol:
...pa sta mislis da mi, stalno tapka po mozgu...jos kad ga neki zakuca, nije mi dobro po sat dva...:o:rolleyes::)
20-03-2009, 02:38
plantaže
1 Prikačeni fajl(ovi)
Citat:
U originalu postavio/la mare
...pa sta mislis da mi, stalno tapka po mozgu...jos kad ga neki zakuca, nije mi dobro po sat dva...:o:rolleyes::)
лептирићи.....лепршавије.....:)
20-03-2009, 02:39
dzoker
Citat:
:lollol::lollol:...ma opušteno igraćeš i ti...pa će ti onda manje..e sada sam poćela da plačem...E sada mogu da nastavim...htedoh da kažem da će ti manje smetati to tapkanje ako i ti igraš sa njima...:lollol::lollol:
...odakle rinfuza...meni donosili, prosle godine sa Fruske...bio odlican Talijanski R...i bio dobar Chardoney...ali vec u trecoj turi podvala...:rolleyes:
20-03-2009, 02:41
Mare
Citat:
U originalu postavio/la nedy1067
Ovo cu da upamtim...popravi mi dan...:cool::cao:
...da i meni uvek drago kad cujem da je neko puko vise od mene...:ljutko:
:)