Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker Što si takav:(... pa ja ne jedem pršut... a kolači i pivo... mislim da li bi ti ukombinovao tako što?:o Ne...:happy0194::happy0194::happy0194:...zato ja i pijem vino...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ne...:happy0194::happy0194::happy0194:...zato ja i pijem vino...:cao: Dobro medo,neka te neka....:ljutko:...šta će ti dimljeni sir koji ne ide sa pršutom ajde da je neki kačkavalj:yes:...daj mi sir i daću ti celu tortu:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Dobro medo,neka te neka....:ljutko:...šta će ti dimljeni sir koji ne ide sa pršutom ajde da je neki kačkavalj:yes:...daj mi sir i daću ti celu tortu:) Imam ja bolji predlog...tebi sir...meni vino...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Imam ja bolji predlog...tebi sir...meni vino...:cao: Ajde dobro.... a da ti meni sipaš jednu čašu vina da mi se nađe?!:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ajde dobro.... a da ti meni sipaš jednu čašu vina da mi se nađe?!:) :yes::yes::yes:...dogovoreno...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :yes::yes::yes:...dogovoreno...:cao: E baš mi je drago što smo se napokon sporazumeli,znam ja da si ti moj drugar, ma.. šta drugar... DRUGARČINA...:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker E baš mi je drago što smo se napokon sporazumeli,znam ja da si ti moj drugar, ma.. šta drugar... DRUGARČINA...:) Sve za moju DRUGARICU...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Sve za moju DRUGARICU...:cao: E sada da Plantaže umesi tu proju pa da je u slast pojedemo sa sve tim sirom,pršutom,pivom i crnim vinom....:lollol::ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker E sada da Plantaže umesi tu proju pa da je u slast pojedemo sa sve tim sirom,pršutom,pivom i crnim vinom....:lollol::ziveli: :yes::yes::yes:...i nek pozuri malo...ja sam stvarno ogladnio...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker a meni proju?;):) Добићеш проју, око деветке :)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :yes::yes::yes:...i nek pozuri malo...ja sam stvarno ogladnio...:cao: :lollol::lollol::lollol:....ona je još uvek u prodavnici...
Citat: U originalu postavio/la plantaže Добићеш проју, око деветке :) A tu si!?;):)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :yes::yes::yes:...i nek pozuri malo...ja sam stvarno ogladnio...:cao: ....ево...хитна помоћ ;)
Citat: U originalu postavio/la dzoker a tu si!?;):) Стигла, стигла....све са прашком за пециво, јогуртом и алкохолом ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....ево...хитна помоћ ;) Jaoj šta mi radiš...posle svega ovoga ću morati na istrčavanje...:lollol::lollol:...tu sam za 10 minuta...:cao: