I vlage, i gareŽi, i bakterija, i krokodila, i uranijuma i ko zna čega sve ne...
Ne slaŽem se da je vazduh REDAK kao na Zlatiboru, već da je U MANJINI !!! Nema kvorum...![]()
I vlage, i gareŽi, i bakterija, i krokodila, i uranijuma i ko zna čega sve ne...
Ne slaŽem se da je vazduh REDAK kao na Zlatiboru, već da je U MANJINI !!! Nema kvorum...![]()
A u školama još uvek uče decu da se vazduh sastoji od...
![]()
Preporuka meseca: Sad ovako zovem inostranstvo...
Treba zabraniti automobile vozite biciklo
![]()
Poslednji put uređena aca : 16-01-2005 u 18:33
Nedavno sam bio u Barseloni, ali sam zaboravio da posetim fabriku ovih automobila.![]()
svi smo za cist vazduh
Da li znate da je i Beogradu,tacnije u ulici 29 novembra izmerena veca kolicina benzena u vazduhu nego u Pancevu?A u Pancevu su svirale sirene za hemijsku opasnost.....
Добро питање Ненаде..А морала бих да приметим и добро "запажање" и констатација..
Колико ли је наш ваздух заиста загађен? ....
А колико ли је тек загађен у Панчеву?И како се тамо дише?
Занима ме, да ли се нешто променило у Панчеву конкретно?
Волела бих да се неко из Панчева јави и одговори на ову тему...
У нади да ће се то и десити, желим само да додам да чистоћа и квалитет нашег ваздуха не зависи само од горе наведених индустријских производа, већ и умногоме од нашег односа према природи која нас окружује...
Водити рачуна о природи, које смо део, и на чијим "плећима" битишемо, требало би да се "третира" као васпитни процес. Дакле, од најранијег детињства родитељи би требали да уче своју децу о правилном "односу", боље речено - опхођењу, према природи и свету око себе.
ер... То им ми и остављамо у аманет, зар не? А желимо им само најбоље..![]()
Znate kako deca u Pancevu broje kad se igraju zmurke?
metan,etan,propan butan....i ne vezuju maramu preko ociju....![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Google Oglasi