Uplata kredita za VoIP telefoniranje, pozivi ka inostranstvu već od 0,01Ç po minutu razgovora Aliexpress INT
Prikaz rezultata 1 do 5 od ukupno 5

Tema: Takmičenje kuvara

 1. #1
  Datum priključivanja
  Jan 2006
  Lokacija
  Backa Palanka
  Poruka
  7,983

  Takmičenje kuvara

  Asocijacija ┼íefova-kuvara Srbije, koja okuplja sedamdesetak vrhunskih kuvara, predstaviće svoje umeće na Sajmu prehrane u Novom Sadu.
  Tokom "Gastro festivala", od četvrtka, 12. oktobra, kuvari će se takmičiti za nagradu "Zlatni kuvar Srbije" pred međunarodnim ┼żirijem. Na takmičenju, osim kuvara, učestvovaće i pekari, poslastičari i ostali gastronomski stručnjaci.

 2. #2
  Datum priključivanja
  Nov 2001
  Lokacija
  Beograd
  Poruka
  7,333
  МММмммммммм тамо ће бити супер! Кувар је у свету веома цењена професија. Рецимо у Луксембургу 2200 евра je минимална плата коју кувар може да прима...
  www.cent.rs - Besplatno probajte VoIP telefoniranje
  SEO Optimizacija sajta

 3. #3
  Datum priključivanja
  Feb 2006
  Lokacija
  Bgd
  Poruka
  3,603
  I koda nas, dobrog kuvara, vise ne mozes da dobijes za manje od 1000 evra!

 4. #4
  Datum priključivanja
  Jan 2006
  Lokacija
  Backa Palanka
  Poruka
  7,983
  Takmičenje majstora kulinarstva tokom Gastro festivala odr┼żaće se u saradnji s Asocijacijom ┼íefova kuvara Srbije, kandidatom za člana Svetske asocijacije kuvara - VAKS (WAKS), koja okuplja kuvare iz celog sveta. Najeminentniji kuvari iz presti┼żnih restorana u zemlji i okru┼żenju takmičiće se po pravilima Svetske asocijacije kuvara, prilagođene sajamskim kodeksima. Komisiju za ocenjivanje vodiće poznati svetski gastronomi: predstavnik Nemačke asocijacije kuvara Peter IIg, ekspert za internacionalne kuhinje i sastavljanje kompletnih menija; predstavnik Kiparske asocijacije kuvara Spiros Dimitriou, nosilac srebrene medalje u hladnim predjelima i bronzane medalje u spremanju gala večere za 100 osoba na Kuvarskoj olimpijadi u Londonu; predstavnik ┼*vedske asocijacije kuvara Dragan Ulić, moderator i predavač na vi┼íe kuvarskih akademija u ┼*vedskoj i vi┼íestruki prvak Rusije Igor Tumarkin, specijalista za deserte, internacionalni ┼íampion gastronomije i prvak mnogih međunarodnih takmičenja u poslastičarstvu.
  Vrhunska priznanja na Gastro festivalu dodeliće se u tri kategorije - najbolji kuvar dobiće titulu Zlatnog kuvara Gastro festivala, a najboljem poslastičaru uručiće se priznanje Zlatnog poslastičara Gastro festivala. Za doprinos u gastronomskom inovatorstvu, dodeliće se specijalno priznanje "Dr Aco Kovačević", koji je bio jedan od idejnih tvoraca Gastro festivala.
  Članovi ┼żirija biće i predavači na "Master klasu" gde će stručnoj publici, ali i posetiocima Gastro festivala, demonstrirati novine i svetske tendencije u pripremanju jela i poslastica.

 5. #5
  Datum priključivanja
  Jan 2006
  Lokacija
  Backa Palanka
  Poruka
  7,983
  "MASTER KLAS"
  Posetioci Gastro festivala, ali i stručna publika, moći će da u┼żivaju i u "Master clasu" na kojem će vrhunski majstori kulinarstva, tokom prva tri dana Festivala demonstrirati umeće pripremanja hrane i istovremeno dr┼żati ekspertska predavanja.
  Zainteresovani će, od 12 do 17 časova i 30 minuta u Hali "Master", moći da saznaju o japanskoj, francuskoj kuhinji ili "fju┼żn kuhinji" i novim tendencijama u kulinarstvu, zatim o savremenoj dekoraciji u srpskoj kuhinji i vojvodjanskim specialitetima nekad i sad, kao i o karamelu i čokoladi ili o savremenim pravcima u poslastičarstvu.

Pravila ostavljanja poruka

 • Ne mo×ete postaviti novu temu
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • Ne mo×ete urediti svoje poruke
 •  

VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
Agencija za Razvoj Interneta ARIN
Gift Ideas
Google Oglasi