Za sve Kragujevcane, sirom sveta. Postavite slike Kragujevca, trenutna dogadjanja u gradu, nocni zivot, itd.
Ziveli![]()
Za sve Kragujevcane, sirom sveta. Postavite slike Kragujevca, trenutna dogadjanja u gradu, nocni zivot, itd.
Ziveli![]()
Nekada se govorilo: '' Beograde, svaka tebi hvala kad je tebi Kragujevac glava '' .
1818. god. proglašen je prestonicom obnovljene Srbije.
Poslednji put uređena Ljiljaa : 11-11-2006 u 14:18
Ovo su slike prve gimnazije u srbiji, prvog pozorista, prve skupstine....
Pored ovoga Kragujevac ima jos mnogo razloga da bude prestonica
Sumadinac
Ako zelite jos samo recite.
Pozdrav iz Sumadije
Sumadinac
Мислим да пре свих посланици из Крагујевца не би пристали да он буде престоница. Не би добијали дневнице, новац за путне трошкове, новац за смештај смештај...![]()
Sto se tice poslanika koji ne bi pristali, a dobro znamo o kome se radi, mislim da cemo njih u najskorije vreme zabraniti, tako da nece biti problema.
A inace ti izrodi su poceli polako da se sele u BG i tamo da kupuju stanove.
Tako da ce opet dobijati dnevnice.
Sumadinac
Све си рекао! Ни ви их не волите, па како да их ми волимо? Београдом је до скоро владала "црногорска веза" коју су Вук и Дана устоличили. Тренутно му зло чини "чачанска веза". Претпостављам да Крагујевац нема такве проблеме.U originalu postavio/la sumadinac79
![]()
Mislio sam na kragujevacke izrode (radikale) kojih smo se mi davno odrekli.
Ja ne zivim u Kragujevcu vec 12 godina ali ga rado posecujem bar 2 puta mesecno.
Mi u kragijevcu imamo problem sa "kosovarskom vezom". Veruj mi posto sam vec 12 godina u BG-u crnogorska i cacanska su smesne u odnosu na ovu.
Meni je zao sto sada nisam u KG-u, ali takav je zivot, nadam se da cu se jednog dana vratiti prvoj prestonici moderne Srbije
Sumadinac
Kosovarska veza drma i u Nišu. Mnogo su gadni...Najgori su....Ološ...U originalu postavio/la sumadinac79
"everyone will have their fifteen minutes of fame"
Hvala Bogu da me ovde neko razume. Znam sve sta pises.U originalu postavio/la stefa
To je sukob dva mentaliteta i generalno veliki problem.
Sumadinac
Potpuno te razumem, ja sam lično imao sukob sa njima, oni ne govore, oni zavijaju....to je strašno...stalno se pozivaju na svetu srpsku zemlju sa koje su došli a veze sa srpstvom nemaju,,,,nešto najgore što sam u životu video...
samo istrajte....i ne dajte da isteraju svoje....Karić ih je ostavio na cedilu neće još dugo....![]()
"everyone will have their fifteen minutes of fame"
Кад већ причаш о радикалима, у Београду они нису на власти, али су део коалиције, ЛОПОВСКЕ КОАЛИЦИЈЕ!!! Као свађају се, али сви заједно краду! Лично не видим разлику између радикала и осталих. У ствари видим, радикали немају назив демократска у имену.U originalu postavio/la sumadinac79
Како ти успева да из Чикага два пута месечно стигнеш у Крагујевац?U originalu postavio/la sumadinac79
Ja zivim vec 12 godina u BG-u (citaj gore), tako da 120 km stvarno nije neki problem. U BG-u nisam svojom voljom i najiskrenije zalim prave Beogradjane (oko 100 000 koliko ih je maximum). Nije njima lakoU originalu postavio/la Dejan
Sumadinac
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Google Oglasi