da li je moguce da proverim koji je sajt posetila moja kcerka?
da li je moguce da proverim koji je sajt posetila moja kcerka?
Bez problema![]()
![]()
Ovo važi pod uslovom da nije aktivirana opcija "Always clear my private data when I close Firefox"!!
"Demokratske ustanove su karantin za čežnju ka tiraniji." [Friedrich Nietzsche]
ali ona ima svoj komp.,a ja bi hteo da vidim koji sajtove posecuje.zabrinut sam
namontiraj na njen komp spy program. tako če se učitavati sve šta radi na kompu. evo jednog takvog:
http://pc-spy.qarchive.org/
Ne slažem se da je treba samo tako pustiti i biti hladan na njezino korištenje interneta, pogotovo ako imaš bilo kakve sumnje.
Intenet je pun pedofila i ostalih bolesnika koji vrebaju. Zato i ja preporućam neki program za motrenje aktivnosti na internetu, ali prije svega, razgovor s kčerkom, objasni joj koje su opasnosti, da nisu svi koji se predstavljaju oni za koga se predtavljaju i sl.
Naravno nemoj se ni previše bojati, svemu ima rješnenje, a to nije da joj se zabrani pristup internetu. Prva stvar koju bih ja napravio jest razgovarao s djetetom, otvoreno, da ti se može povjeriti.
Nadam se da sam bar malo pomogao, sretno!
Btw, jako dobra tema
I ja se slazem da je neophodna kontrola dece na internetu jer i na njenu vrebaju smrtonosne situacije kao i na ulici!!
Licno mislim da je neophodno da se u nizim razredima osnovn skole pocne edukacija o zastiti privatnosti. Tako na primer deca moraju da se uce koje podatke smeju a koje ne da ostavljaju po internetu. Na primer mesto stanovanja, broj telefona, podatke iz licne karte i slicno ni u snu nesmeju ostavljati po internetu.
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Google Oglasi