U originalu postavio/la dzoker ma tu sam i ja samo sam morala da doručkujem Hm...dorucak?...lepo,ustedis jedan obrok...malo li je na ovu krizu
U originalu postavio/la plantaže sorry, овај разговор је морао дуго трајати....ту сам ma kapiram..sve ti je oprošteno
U originalu postavio/la pesma Hm...dorucak?...lepo,ustedis jedan obrok...malo li je na ovu krizu ih ako tako nastavim da štedim za par meseci mogu i audi da kupim
Нови обичаји....доручак у 13
U originalu postavio/la dzoker ih ako tako nastavim da štedim za par meseci mogu i audi da kupim ....а за пар дана бицикл /додуше, избацујеш пивце/
U originalu postavio/la dzoker ma kapiram..sve ti je oprošteno аааа....није то што мислиш....
U originalu postavio/la dzoker ih ako tako nastavim da štedim za par meseci mogu i audi da kupim I to kakav....
U originalu postavio/la plantaže Нови обичаји....доручак у 13 oho ho! oho ho! Pa hvala Plantaže nikad bolji doručak samo ne sme da mi pređe u naviku ima da se ugojim ko patak pa mi nikakvo trčanje neće pomoći
U originalu postavio/la dzoker oho ho! Oho ho! Pa hvala plantaže nikad bolji doručak Samo ne sme da mi pređe u naviku ima da se ugojim Ko patak pa mi nikakvo trčanje neće pomoći еее....немам времена да листам....појавио ли се патак?
U originalu postavio/la plantaže еее....немам времена да листам....појавио ли се патак? Presao u sove...samo nocu.... sporagicno
U originalu postavio/la plantaže еее....немам времена да листам....појавио ли се патак? Jeste svrati po malo u ono njegovo vampirsko vreme, baš smo ga meda i ja ulovili pre neko veče...
U originalu postavio/la pesma Presao u sove...samo nocu.... sporagicno aaaa....лови плен под окриљем мрака
U originalu postavio/la plantaže aaaa....лови плен под окриљем мрака Doduše meda je više ribolovac ali mi se pridružio u noćnom lovu na vampira
U originalu postavio/la plantaže aaaa....лови плен под окриљем мрака Takav je taj patak....
U originalu postavio/la dzoker Jeste svrati po malo u ono njegovo vampirsko vreme, baš smo ga meda i ja ulovili pre neko veče... Шта чинити када уловиш вампира?
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas