Poslednji put uređena JO : 05-04-2011 u 15:38
ако има расположених за акцију![]()
Patak se ne buni, sta se desilo? Jel' se to uvredio zbog debelog keca? Nije valda, evo izbrisacu ga
... pa covek nemora sve da zna, pored svega ne ovakve nevazne stvari ...
Grad se zove Wolfsburg, formiran je 1938. od Hitlera & Co. pre tog vremena(tamo negde 1920-ih) grada jos nije bilo, nego samo fabrika i oko nje naselje, po imenu "VW-naselje", za radnike koji su radili u fabrici. Danas ovaj grad ima vise od 120 000 stanovnika.
Hitler je hteo jedna prakticna i jeftina kola za narod, sto i samo ime kaze: VOLK = narod, WAGEN = kola ... otud poticu ta popularna dva slova VW(skracenica ) / znaci:Volkswagen = Narodnakola ... hmmm... cudno bi bilo kada bi se tako neki grad zvao, zar ne Patak?
A ako neko mozda ne zna i ako nekoga interesuje, Auto-developer VW-bube je bio Ferdinand Porše.
Poslednji put uređena JO : 08-04-2011 u 16:06
Evo Dejane, ovoga sam videla u Bgd. i odmah slikala. Ljudi su se okrecali, gledali me, pitali se valda koji mi je da slikam taj auto. Pitam se da li gazda ove bube zna da mu auto ima nekoliko hiljada €, vrednost? ... naravno, zavisi koliko je u ocuvanom stanju. Ovde kod nas na Siriusu ga prakticno vise nema u saobracaju. Kada bih u njemu provozala kroz grad bila bi "glavna"
i sledeci dan sigurno u novinama... hihi
... pogledaj gume kako se sijaju - izlizane ... sigurno nisu menjane otkako auto postoji![]()
Vaoooo! ala smo mi drustven svet ...
... di ste svi vec? u crkvi u horu ... ili se loze rostilji... hmmm, Plantaze sigurno pali
... a patka sigurno oduvalo, nemora ni da leti sad kad je smrsao
... kaze nije vise za supu
... pa iskoristicemo ga za neke druge stvarcice ... na prime, naparvicemo od njega ovako nesto
... pa mogu da pretpostavim kakav kvak-kvak ton ce od patkovih koskica vetar napraviti
![]()
Sta kazete da nadjemo kafansku himnu? Evo mog predloga
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Bd4zutzUIco[/media]
... pa onda odo i ja![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Protivpozarna vrata