U originalu postavio/la Mare ....cao...tu sam...doduse "na pola", radim nesto na drugoj strani, ali moze pice zasto da ne...nesto kratko, jos nisam jeo... Viljemovka...pravi lek...mislim...ako moze
U originalu postavio/la dzoker Pa gde si nedy čoveče još ne spavaš! Pa...dobro kada si već budan... Leto je...medo spava zimi...a vidim i neke nove slicice...
U originalu postavio/la Mare ....cao...tu sam i ja...doduse "na pola", radim nesto na drugoj strani, ali moze pice zasto da ne...nesto kratko, jos nisam jeo... Oho kakva gužva... to nedeljama nije bilo i Plantaže je tu pa da svi lepo nazdravimo
U originalu postavio/la nedy1067 Leto je...medo spava zimi...a vidim i neke nove slicice... Jel ti se sviđa Zvončica!?Jedva sam našla ovakvu!
U originalu postavio/la dzoker Jel ti se sviđa Zvončica!?Jedva sam našla ovakvu! ...ем' плавуша, ем' звоца.... /шалим се/
U originalu postavio/la dzoker oho kakva gužva... To nedeljama nije bilo i plantaže je tu pa da svi lepo nazdravimo ....нисам нашла....сада сам стигла са Платоа....
U originalu postavio/la plantaže O pa ovde ima svega za svakog! Svaka čast! Praviće mi mama ono što si mi juče stavila recept!
U originalu postavio/la dzoker Jel ti se sviđa Zvončica!?Jedva sam našla ovakvu! ,koja transformacija posle oskara...
U originalu postavio/la plantaže ....нисам нашла....сада сам стигла са Платоа.... Hvala u svakom slučaju.Nekako se mislim da je neću nikada ni pronaći ali nikada se ne zna -ko traži taj i nađe-kad tad!
U originalu postavio/la dzoker o pa ovde ima svega za svakog! Svaka čast! Praviće mi mama ono što si mi juče stavila recept! .....,мама? казала си ја ћу
U originalu postavio/la dzoker Hvala u svakom slučaju.Nekako se mislim da je neću nikada ni pronaći ali nikada se ne zna -ko traži taj i nađe-kad tad! Pa nije ni Zvončica ništa bolja od Dzokera samo čednije izgleda!
U originalu postavio/la dzoker hvala u svakom slučaju.nekako se mislim da je neću nikada ni pronaći ali nikada se ne zna -ko traži taj i nađe-kad tad! ...наручи преко оног линка - антикварне књиге....кад' тад' неко ће се јавити да продаје.
U originalu postavio/la plantaže ...ем' плавуша, ем' звоца.... /шалим се/ Ima da zvonim da me čuju do Pešte!!!
U originalu postavio/la plantaže ...наручи преко оног линка - антикварне књиге....кад' тад' неко ће се јавити да продаје. Probaću! Samo ima ‚‚onih‚‚ kojima baš i ne odgovara da se takve knjige čitaju zato se teško i pronalaze.
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas